Oublious
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- -3
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
AKP ve Fetoya gelince. Evet kesinlikle haklisin, bunlarla is birligi yapildi, ve hatta bu kani bozuklar yargiyi ele gecirip bir sürü üst rütbeli askerimizi iceri tiktilar.
Bahçeli bowed to feto ???Bahçeli istifa çağrılarına net cevap verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Harama göz yumsam, hıyanete göz kırpsaydım baş tacı edilirdim ya da çözülme dediklerinde durmayın daha da çözün, bölün, Türklüğü yok edin, Türkiye'yi parçalayın deseydim el üstünde tutulurdum. Hatırlatırım ki; inandıklarımdan hiç taviz vermedim. Eğilmedim, bükülmedim, eyyamcılığa, entrikacılara, saray dalkavuklarına eyvallah etmedim" dedi. Bahçeli istifa çağrılarına da, Türk milletinin yoluna baş koydum. Baş vermem, geri adım atmam." sözleriyle cevap verdi.
Bahçeli istifa çağrılarına net cevap verdi
Bu adamin Fetos kölesi oldugu 100% belli. Samanyolu neden bunu mükemmel bir haber olarak yansitiyor bir. Acaba bu adamin gözünü hangi santaj kasetleri ile korkuttular.
MHP neden gelismez diyenlere. Cünkü Fetos ele gecirmisde ondan, fetosa karsi cikabilecek birini lider yapmazlar, cemaat MHPnin icine iyice sizmis belliki.
Su sekilde biraz düsünmek lazim, tamam anladik Erdogani sevmiyor koyu MHPliler, ancak Erdogani sevmemek gercekleri göz kapamak demek olmamasi lazim. Erdogandan nefret etmek Fetos ile dost olmak anlamina gelmez. Ve parti Fetosun örgütünden ayrilamazsa daha cok ezilir, cünkü adamlar kabiliyetsiz ahmak
Keep ignoring the obvious - your party will increase its vote that wayBahçeli bowed to feto ???
Wow, such an ignorant person.
Mate, all i see from you is blah, blah, blah.....Keep ignoring the obvious - your party will increase its vote that way
AKPden tasviye edildi, zor güc. Ama MHPden edilmedi, edilse idi Bahceli "İçimizde cemaate ilgi duyan birkaç kişi var." demezdi Sandığa ‘kurt bakışı’ | Serpil Çevikcan | Milliyet.com.trMate, all i see from you is blah, blah, blah.....
"MHP neden gelismez diyenlere. Cünkü Fetos ele gecirmisde ondan, fetosa karsi cikabilecek birini lider yapmazlar, cemaat MHPnin icine iyice sizmis belliki."
Feto'nun kimin içine sızdığı, nasıl tasfiye edildiği belli zaten, niye zorluyosun ki ?
Speaking of Gulen, I never hear Kilicdaroglu or Bahceli speak about him, do any of you know what they think about Gulen ?
And what are thinking about him ?
To begin with what do you know/think about Gülen ?
What can we do ? Or there are Erdogan's solution : at least 3 babies...... the only real solution.
The worst even if a Kurdistan was really create on Turkey's land, that will not resolve the problem because 40% of the kurds will still live in Turkey biggest city : Istambul, Ankara, Izmir....
New Recruit
We should limit it to those without ancient Turan genes. That sounds much betterBefore its too late, put in mandatory 2-3 child limit for all Turkish families, just like China's One Child Policy:
We should limit it to those without ancient Turan genes. That sounds much better