What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
İsraille kanka olmalıydık doğal müttefiğimiz adamlar, "yahudiiii!!1!" diye dediğin gibi aptalca ve olmayan nedenlerle aramız açıldı.

Ama benim anlamadığım KSA boru hattından geçecek doğalgazı nereden bulacak oraya kafam takıldı.
AKP gelip "van münüt" diyene kadar İsrailliler hem Avrupa hem de ABD'de bizi her konuda destekler ve lehimize lobi yapardı. Ayrıca bir çok İsrailli turist de Türkiye'yi tercih ederdi.

Sadece Osmanlı döneminde değil, bugün dahi sözde "ermeni soykırımı" konusunda olduğu gibi bize ihanet eden filistinlilere güya arka çıkmak amacı ile İsrail ile bağları koparmak aptalcaydı. Bunu mevcut hükümet geç de olsa anladı ama iş işten geçti. Adamlar şimdi Rumlarla ortaklık yapıyor, Akdeniz kaynaklarını araştırıyor.

Şunu unutmayalım. Arapların aksine, Yahudiler tarihin hiç bir döneminde Türk milletine baş kaldırmamış, aksine Batı'dan kaçan Yahudilere kucak açtığımız için minnet duymuşlardır.

AKP geldi, bu ilişkiyi yıktı.

AKP gelip "van münüt" diyene kadar İsrailliler hem Avrupa hem de ABD'de bizi her konuda destekler ve lehimize lobi yapardı. Ayrıca bir çok İsrailli turist de Türkiye'yi tercih ederdi.

Sadece Osmanlı döneminde değil, bugün dahi sözde "ermeni soykırımı" konusunda olduğu gibi bize ihanet eden filistinlilere güya arka çıkmak amacı ile İsrail ile bağları koparmak aptalcaydı. Bunu mevcut hükümet geç de olsa anladı ama iş işten geçti. Adamlar şimdi Rumlarla ortaklık yapıyor, Akdeniz kaynaklarını araştırıyor.

Şunu unutmayalım. Arapların aksine, Yahudiler tarihin hiç bir döneminde Türk milletine baş kaldırmamış, aksine Batı'dan kaçan Yahudilere kucak açtığımız için minnet duymuşlardır.

AKP geldi, bu ilişkiyi yıktı.

Yahudiler hic baskaldirmamis, Osmanliya karsi acilan savasin bas finansmanlari:-) bunlarin ozel alaylari vardi. Theodr Herlz la selam olsun..

Demek istedimg birakin su duygusalligi, su soyle bu boyle. Olmuyor iste, yahudi yahudi okadar. Bundan fazlasini aramayin.

Yahudiler hic baskaldirmamis, Osmanliya karsi acilan savasin bas finansmanlari:-) bunlarin ozel alaylari vardi. Theodr Herlz la selam olsun..

Demek istedimg birakin su duygusalligi, su soyle bu boyle. Olmuyor iste, yahudi yahudi okadar. Bundan fazlasini aramayin.
Hangi Yahudi özel alayı Türk ordusuna kurşun sıkmış? Ben duymadım. Ama Osmanlı askerlerinin karnını deşip altın lira arayan Arapları biliyoruz...

Evet, duygusal olmamak gerek. Ve hatta bugün Suudi ve diğer Arap Ülkelerinin Türkiye'ye karşı tavrını da biliyoruz.

Her şeye de din üzerinden bakmamak gerek.

Hangi Yahudi özel alayı Türk ordusuna kurşun sıkmış? Ben duymadım. Ama Osmanlı askerlerinin karnını deşip altın lira arayan Arapları biliyoruz...

Evet, duygusal olmamak gerek. Ve hatta bugün Suudi ve diğer Arap Ülkelerinin Türkiye'ye karşı tavrını da biliyoruz.

Ki o ülkeler hala isyanin bayragini tasiyorlar.

bende araplarin Osmanli askerlerin karnin delip altin aradigini ilk defe duyuyorum.

http://www.canakkalemuzesi.com/defaultmain.asp?inc=details&intTextID=0&intCatID=28&shf=1

Aynen isimize ne geliyorsa onu yapacagiz.

Ve buna göz yuman AKP.

Bunlar chp'nin icinde ve hukumeti devirmek icin kendi anasini satacak kadar dusmus durumdalar, ama kucak acanlar simdik kim?

bende araplarin Osmanli askerlerin karnin delip altin aradigini ilk defe duyuyorum.

http://www.canakkalemuzesi.com/defaultmain.asp?inc=details&intTextID=0&intCatID=28&shf=1

Aynen isimize ne geliyorsa onu yapacagiz.
Siteyi hazırlayanlara biraz baktım. Mısıroğlu kafasında, Mustafa Armağan kılıklı heriflerin hazırladığı "bana göre" hiç bir bilimsel güvenilirliği olmayan bir site. Yazıya kaynak olarak gösterilen Yetkin İşçen adlı gastecinin bazı ifadeleri:

Demek ki ordu içinde ki fitne çok azaldı, artık dışarıda ki yemek getiren özel firmalar üzerinden kuvveti ve devleti yıpratmaya çalışıyorlar, artık dışarıdan yemek işini asker bir süreliğine kesse iyi olacak, şuanda resmen ordumuza kendi topraklarımızda sabotaj yapılıyor ve askerimiz çaresiz gözüküyor, bu olumsuz görüntüyü ortadan kaldırmak için özel firmalarla antlaşmalar askıya alınıp, araştırma yapılarak firmalara yeniden ihale edilmeli.

anlaşılıyor ki bir çok yemek firmasının sahibi devlet düşmanı, artık pkk mı dhkpc mi fetö mü bilinmez....

Demek ki ordu içinde ki fitne çok azaldı, artık dışarıda ki yemek getiren özel firmalar üzerinden kuvveti ve devleti yıpratmaya çalışıyorlar, artık dışarıdan yemek işini asker bir süreliğine kesse iyi olacak, şuanda resmen ordumuza kendi topraklarımızda sabotaj yapılıyor ve askerimiz çaresiz gözüküyor, bu olumsuz görüntüyü ortadan kaldırmak için özel firmalarla antlaşmalar askıya alınıp, araştırma yapılarak firmalara yeniden ihale edilmeli.

anlaşılıyor ki bir çok yemek firmasının sahibi devlet düşmanı, artık pkk mı dhkpc mi fetö mü bilinmez....

Gitsinler marketten alsınlar eti vs.

Gitsinler marketten alsınlar eti vs.

Bir çok birlikte Askere yemeği özel firmalar hazırlamakta, hatta ben askerliğimi yaparken özel firmaların çoğunluğunun g.doğulu olduğu fark ettim, tedarikçisi sahibi ve çalışanına kadar... tuvalete girerler ellerini bile yıkamadan mutfağa girip yemek hazırlarlardı, tam bir rezil durumdu anlayacağın... Askere bakışlarından bizden hoşlanmadıklarını pek ala anlayabiliyorduk, muhtemelen pkk vb. bir örgüt sempatizanı olma ihtimalleri yüksek.

Kontrol mekanizması düzgün çalışmıyorsa askere ihanet edecek bir çok özel firmayla çalışıldığı anlamına gelir bu.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1537953-hdp-ye-rakip-kdp-geliyor

Yeni bir Pan-Kürdist parti kuruluyor, HDP'ye rakip olarak.

Hayret birşey be! Bizim yapmamız gereken yeni nesle ve vatandaşlarımıza Evrim Teorisini öğretmek, kürt diye bir ırk olmadığını anlatmak iken, çıkıp bir Pan-Kürdist'e karşı başka bir Pan-Kürdist parti açılıyor rakip olarak.

Yahu bizim düşmanımız PKK değil, bizim düşmanımız Pan-Kürdizm, yani kürt ırkçılığı. Sen bu ırkçılığı yenmedikten sonra PKK'yı yok etsen bile bu sefer CKK kurulur aynı ırkçı çizgide.

Hala çözüm sürecinde yaptığımız aynı hatayı yapıyoruz, hayali ırklara inanmayı meşru gösterip faşizmi legalleştiriyoruz, bu ise gelecek nesli tamamen megalo-ırkçı yapacak. Şuan zaten binlerce ırkçıyla zor uğraşıyoruz yarın ırkçı sayısı milyonları bulursa ne olacak?

Acilen bu aptalca politikadan vazgeçilip, halka Evrim Teorisi anlatılmalı, kürt diye bir ırkın varolmadığı öğretilmeli, hepimizin İnsan Irkı mensubu olduğumuz net şekilde belletilmeli. Bu faşizm başka türlü bitmez.

Status
Not open for further replies.

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom