What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
Hayırdır ağırına mı geldi CHPKK'nın bok çukuruna gömülmesi gerektiğinin ispatlanması? Çok meraklıysan git Eren Erdem'in yanına, o sana PKK'ya katılma aşamalarını ayrıntılarıyla anlatır.

Aynen sırf müslümansın diye banlanıyorsun, Atatürk'e hakaret etmen ile hiçbir alakası yok banlanmanın. Cahil çomar, kendin ülkenin kurucu liderine ve anasına yapılan küfürlere "tarihi gerçek" dersen herhalde banlanırsın.

Madem İslamcı'sın, İslam ve Müslümanlar adına konuşmayı kes. Bizi temsil etmiyor İslamcı şerefsiz teröristler.

Yavaş yavaş diğer Cemaat/Tarikat/Tekke vb.lerin ipini keseceğiz, öyle bir keseceğiz ki birdaha hiçbir İslamcı Terörist, kalkıp da İslam'ı kendi menfaatleri için eğip bükmeye cürret edemeyecek. Çünkü;

"Efendiler ve ey ulus biliniz ki,Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ülkesi olamaz."

M.Kemal Atatürk:wub:

Hayır, dehşet verici bir olay. Bir insan kalkıp kendi soykırımcısının heykelini dikemez. Hitler savaşta yenilmeseydi, ama çok kayıp verildiğinden oturup masada anlaşma ile son bulsaydı 2. Dünya Savaşı, ve bu antlaşma ile İsrail'in bağımsızlığı tanınsaydı;

İsrail kalkıp Hitler'in imza anını heykele koyar mıydı? o_O

Tamamen aptalca, ve ırkçı bir hareket. CHPKK'dan beklenen bir hareket, yeni CHP ile anti-Atatürkçülük ve Pan-Ermeniizm/Pan-Kürdizm revaçta. Ellerine geçen her fırsatta Türkler'i aşağılamaya çalışıyor CHPKK'lılar.

Yürüyüşlere katılıp "Ermeni Soykırımı" diye bağırmak, "Soykırımcı Türkler" demek, Atatürk'ün Dersim'deki kürtçü teröristleri imhasına "Dersim Soykırımı(!)" demek, hatta şimdi ise Sezgin Tanrıkulu "Kürt soykırımı" falan da demeye başladı. Öldürülen PKK'lılara "Şehit" demek..

CHP ile AKP rolleri değiştirdi. Eskiden AKP şerefsiz bir Terörist destekçisiydi, şimdi AKP Terörle mücadeleye başladı CHP Terörist ve Ermeni ırkçılığı/Rum ırkçılığı destekçisi oldu o_O

Oğuzhan yüksek perdeden atmana çok gülüyorum ulan. Yavas kes kardeş :D Muhahaha :D Ama chpkkyi çözmene sevindim.

Hayırdır ağırına mı geldi CHPKK'nın bok çukuruna gömülmesi gerektiğinin ispatlanması? Çok meraklıysan git Eren Erdem'in yanına, o sana PKK'ya katılma aşamalarını ayrıntılarıyla anlatır.

Ağrıma giden birşey yok ben siyasetten umudumu keseli çok oldu. Ama istemeden de olsa böyle gerzekliklere şahit olunca kendimi tutamıyorum yorum yapıyorum. Sonuç hiç değişmiyor tabii ki. Bu ülkenin insanı mantıklı düşünme ve empati kurabilme yetisine sahip değil. Fanatikliğe devam.

Tamam aydınlanmış kardeşim.

Etrafıma bakıyorum. Millet perişan. Borç gırtlağa dayanmış. Emekli, memur, işçi kıymayı gramla bile alamıyor. Fiyatlar ateş pahası.

Yaşanmış bir olay.
Adamın düzenli bir geliri yok. Gündelik iş çıkarsa yapıyor yevmiyesini alıyor. Ben de bunca yoksulluğa rağmen hala çarkı döndürebildiği için içimden "helal olsun, dişiyle tırnağıyla hayata tutunuyor" diye düşünüyordum.
Adama ve eşine sordum, "neden AKP"?
"Yol yaptı, köprü yaptı, hava alanı yaptı, 15 Temmuz'da tankların altına yattı..."
Sonra öğrendim ki, kaymakamlıktan parasal destek alıyormuş. (Az bir para)

Mesele vatandaşın gıda/para desteğinin kesilmemesi için AKP'ye oy vermesi değil.
Mesele, vatandaşın gıda yardımına muhtaç olacak kadar kötü bir durumda olmasına rağmen, muhalefetten ümidi olmaması.

"Bu Kılıçdaroğlu gelirse, aldığım 3 kuruş yardımdan da olurum" şeklinde düşünüyor.

Mevcut hükümetin 15 yılda ülkeyi içine soktuğu bunca olumsuzluklara rağmen, vatandaşa ümit bile vermeyi beceremeyen bir parti lideri hala ne diye partinin başında durur, onu da anlamış değilim.

Her Türk gencinin bilmesi gereken bir tarihi vaka.
Ben yazmadım biraz keskin bir dil ama aynen uludagsözlükte girilmiş entryiyi kopyalıyorum.
siz başlığın tamamına burdan ulaşabilirsiniz.
Rus çarlığının bizi koyduğu hale bir bakın. Doğu Karadeniz işgali de ayrı bir vaka.
Her zaman derim, yatıp kalkıp Lenine ve Bolşeviklere şükretmeliyiz. Onlar bu Rus belasından bizi kurtarmışlar.
http://m.uludagsozluk.com/k/payitahtına-rus-zafer-anıtı-diktiren-padişah/

kimisinin yere göğe koyamadığı abdülhamit'tir.

evet, rusların, hem de bize karşı kazandıkları 1877-78 savaşının anısına, hem de ordularının geldiği yeşilköy'e anıt diktirmesine izin vermiştir.

peki o anıt rusların yeşilköy'e geldiği 1878 yılında mı dikildi? hayır, inşaatına abdülhamit'in izniyle 1895 yılında başlandı ve 1898 yılında törenle açılışı yapıldı.

http://www.sozcu.com.tr/2...sinde-abdulhamit-1402055/

beğenmedikleri ittihatçılar tarafından yıktırılmıştır.

93 harbi'nin anısına ruslar tarafından inşa edilen ayastefanos rus abidesi'nin yıkılışının konu edildiği film avusturya-macaristan şirketi sascha-meßter-film'in yapımcılığında osmanlı ordusu adına 150 metrelik filme siyah-beyaz olarak çekilmiştir.
video:
https://upload.wikimedia.org/wikipe...s'taki_Rus_Abidesinin_Hedmi_canlandırması.ogv

ayastefanos'taki rus abidesinin yıkılışı olarak adlandırılan bu belgesel film günümüzde türk sinemasının başlangıç noktası olarak kabul edilmektedir.

bundan 4 yıl önce aynı anıtın rusya ile iyi ilişkilerimizin hatırına yeniden aslına uygun inşa edilmesi gündeme gelmiş, dönemin cumhurbaşkanı abdullah gül ile yaptığım yazışmada, böyle bir girişimin olmadığı-olmayacağı tarafımdan öğrenilmiştir.

patlama anına ilişkin bir fotoğraf :
400px-Ayastefanos_Rus_Abidesi_patlama_anı.jpg

Last edited:
Marmaray ve Metrobüs ile seyahat edersen, ihtiyarlara saygiyi görürsün. 80 yasinda insanlar ayakta titriyor, 20 lik gencler kulaklik ile Iphone ile müzik dinliyorlar. Bu mu ? Savundugunuz düzen ?
Bir yanlışlıkla yazdın sanırım??

Status
Not open for further replies.

Pakistan Defence Latest Posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom