What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
Ben genelde açılan sandık %40'tan sonra fazla değişim olmaz demiştim de, sahil silme hayır vermiş galiba halen iniyor. 54-56 arası bekliyorum. İddia'yı kaybettin galiba hurşit :D

Yav birakin bu Hurshid ayagini. Benim tahminim asgari %56 idi. Kaybedeyim, önemli olan ülkeye huzur gelsin.
Su an Bati ajanslari %58 de fiks

.
Yahu batı ajansı dediğin de Türkiye'den, YSK'dan alıyor verileri :D şuan evet oranı %55. %52'ye kadar düşüp, yurtdışı oylara bağlı olarak hayır bile çıkabilir.

Yurtdışı oylar ne alemde bilemiyorum :P

.
Yahu batı ajansı dediğin de Türkiye'den, YSK'dan alıyor verileri :D şuan evet oranı %55. %52'ye kadar düşüp, yurtdışı oylara bağlı olarak hayır bile çıkabilir.

Yurtdışı oylar ne alemde bilemiyorum :P
Ayni anda aciliyor.

.
Bu da tam provokasyon

evte-h.jpg

Bu da Adil Gür

597

. .
...

Açilan Sandik : 77 %

It’s ‘game over’. EVET…
Nothing is over yet.
Evet vote number: 23.283.642
Hayır vote number: 21.321.295

Difference is nearly 1.94 million. There are 4million remaining non-readed vote left. If 3 million of remaining vote showen as "No", then No will win.

edit: updated numbers

Last edited:
.
Nothing is over yet.
Evet vote number: 20.028.733
Hayır vote number: 17.137.383

Difference is 2.9 million. Nearly 5million non-readed vote left. If 4 million of remaining vote showen as "No", then No will win.

^^

We will see...

...

.
In what way will the outcome of this referendum effect turkish defence industry and military capability?

.
Matematiksel olarak Evet garantilendi (yurtiçi oylarında). Yurtiçinde kalan oyların tamamı hayır dahi olsa %50'yi geçmesi mümkün değil. Yurtdışı oylarında Hayır oyu %70+ çıkarsa referandumun Hayır çıkma ihtimali mevcut. Lakin şuan yurtdışı oylar %60 Evet gözüküyor.

Ulusumuza hayırlı olsun.

. .
Matematiksel olarak Evet garantilendi (yurtiçi oylarında). Yurtiçinde kalan oyların tamamı hayır dahi olsa %50'yi geçmesi mümkün değil. Yurtdışı oylarında Hayır oyu %70+ çıkarsa referandumun Hayır çıkma ihtimali mevcut. Lakin şuan yurtdışı oylar %60 Evet gözüküyor.

Ulusumuza hayırlı olsun.

Yuzde 60 olmama sebebi, birkac il tam manasiyla fetocu olmasina bagliyorum. Normal evet olan illerimiz yuzde 51-55 hayir cikti. Malum oralari iyi bilirim cok gezdim, isim vermiyecegim. Eger bunlarin aile fertleri hapiste olmasaydi herhalde yuzde 60 vururdu:-).

.
Yuzde 60 olmama sebebi, birkac il tam manasiyla fetocu olmasina bagliyorum. Normal evet olan illerimiz yuzde 51-55 hayir cikti. Malum oralari iyi bilirim cok gezdim, isim vermiyecegim. Eger bunlarin aile fertleri hapiste olmasaydi herhalde yuzde 60 vururdu:-).

MHP de bu kadar muhalif oldugunu sanmazdim. Bahceliye kazan kaldirmislar. Hatta Osmaniye'de bile. Ilginc

.
MHP de bu kadar muhalif oldugunu sanmazdim. Bahceliye kazan kaldirmislar. Hatta Osmaniye'de bile. Ilginc
MHP'nin %90'dan fazlası Hayır vermiş sonuçlara bakınca. Güneydoğudan gelen oylar sayesinde kazanıldı referandum Evetçilerce.

Eğer PKK'lı vekiller hapiste olmasaydı ve daha yoğun propaganda yürütselerdi, Hayırcılar kazanabilirdi :P

.
MHP'nin %90'dan fazlası Hayır vermiş sonuçlara bakınca

Asil sürpriz bu. Devlet beyi artik kimse takmiyor. MHP ye oy veren bazi akrabalarimin referandumda hayir verdigini biliyorum. Gitti benim 1 kasa Pilsen . Neyse , hayirli olsun.

PKK'lı vekiller hapiste olmasaydı

Katilmiyorum, o zaman MHP de belki hava biraz degisebilirdi.

.
Katilmiyorum, o zaman MHP de belki hava biraz degisebilirdi.
Zannetmiyorum. MHP'lilerin Hayır verme sebebi, PKK'nın tutumundan çok, Bahçeli'nin Tayyip bastonu misali gösterilmesi ve Bahçeli'ye biriken öfkenin dışa vurumu. Yani tamamen parti içi verilmiş bir tepki.

Eğer MHP seçmeni, PKK'nın tutumuna göre hareket etseydi zaten Evet verirdi.

.
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom