We are talking about how our first two generations of centrifuges, namely IR-1 and IR-2 were based on Pakistan's P-1 and P-2 centrifuges that A.Q. Khan sold the blueprints to us.
The rest is about the history of nuclear programs in the world. Like how India's first stockpile of plutonium was from a CIRUS nuclear reactor provided to them by Canada and A.Q. Khan stole nuclear secrets from the Netherlands while working there.
اتفاقاً من اصلاً خیالم جمع نیست چون دارم می بینم که چجوری آمریکا جدیداً داره کمک های خیلی زیادی به این کشورها می کنه
اتفاقاً من با حرف برخی از بچه های سایت که رهبری هم خودش موافق برجام بوده کم کم دارم همراه می شم چون به نظر میاد رهبری با وجود همه گندهایی که روحانی زده و داره می زنه باز ازش پشتیبانی می کنه
رابطه رهبر با روحانی خیلی بهتر از رابطه اش با احمدی نژاد به نظر میاد
ایران تا سال 2003 برنامه نظامی هسته ای داشته. هم گزارش های آژانس این رو نشون می ده، هم ایران در زمان خاتمی این رو به نوعی تائید کرد که باعث خیانت دیگه ای به نام مذاکره با تروئیکای اروپایی توسط همین روحانی در اون زمان شد که عملاً باعث تعطیلی کل برنامه هسته ای ایران در سال 2004 شد و باعث شد پرونده ما از آژانس به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع داده بشه و کلاً همه بدبختی ها از همون جا شروع شد
در مورد شاه هم در این مورد اشتباه می کنید. زمان شاه همین راکتور پژوهشی دانشگاه تهران با سوخت غنی شده 93% کار می کرد و خود آمریکا این سوخت رو به ما می داد و حتی یک هزارم نظارت فعلی آژانس روی ایران نبود. ضمن اینکه شاه مستقیم دنبال سلاح هسته ای بود و شوخی هم نمی کرد. تو برنامه هسته ای اسرائیل سرمایه گذاری کرده بود و اگر زنده بود قطعاً تو برنامه هسته ای پاکستان هم سرمایه گذاری می کرد