Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Çok ayıp. Bile bile suç işleme bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
iç savaşla mesele çözülür.
Ayıp değil, olmasını istediğim şey de kesinlikle değil. Provokatörlük yapmıyorum. Ama tarihsel/sosyolojik gerçekler bunu söylüyor.
Anayasalar uzlaşmayla yapılır, öyle veya böyle! Tarihte hep bu şekilde oldu.
Bu anlamda Türkiye'nin bir "anayasa"sı henüz yoktur. Zira üzerinde uzlaşılmış bir metin hiç olmadı.
i call all Turks in Europe come back home... come for the democracy you voted for, and get out of those nazi germans and hollanda. otherwise you are all retards
Anayasalar uzlaşmayla yapılır, öyle veya böyle! Tarihte hep bu şekilde oldu.
Evet, Erdoğan aynen Atatürk gibi tarafsızlığını yitirip siyasi bir parti üyesi olmuştur.
Yani bir yandan hükümeti kuracak başkanı biz seçsek, diğer yandan partiler olmasa ve vekilleri de doğrudan biz seçsek, on numara olur.
Dont say "all"
Bu sistemin adı ne ? Dünya'da eşi var mı ? Kaos yaratmaz mı ?
Those people supporting a dictator in Turkey but live in peace and freedom, they should all be stripped of their dual citizenships.
I dont blame people living in Turkey, because of the bubble they live in with media and everything under controll and pressure on them, but 60-70% in Germany, NL and Belgium is ridicilous. I feel ashamed.
ABD 150 yıldan uzun süre bu sistemle yönetildi. Halen Kanada'nın ve bazı Avrupa devletlerinin eyaletlerinde uygulanıyor.
Neden kaos yaratsın ki? Şuanki sistem çok saçma. Düşün mesela, sen A partisi mecliste çoğunluğa gelmemesi için, en yakın B partisine oy vereceksin. Ama B partisinin senin bölgende gösterdiği aday PKK'lı. Ben bu durumla karşılaştım CHP adayıyla benim İstanbul'daki seçim bölgemde.
Şimdi ben istemediğim halde A partisine mi oy vereyim, yoksa sırf A partisi daha az sandalye alsın diye B partisinin PKK'lı adayına mı oy vereyim?
Halbuki partiler olmasa, birçok ünlü gazeteci ve akademisyen, vatansever Atatürkçü kişiler istedikleri gibi aday olabilirler, biz de onlara oy veririz.
Şuan bu tanınmış Atatürkçü vatansever akademisyen ve gazeteciler CHP üyesi yapılmıyorlar, çünkü Kılıçdaroğlu kendisine rakip çıkarlar diye tırsıyor. Partiler olmasa bunun önüne geçilir, ve gerçekten de herkesin seçilme hakkı olur. Şuan herkesin seçilme hakkı yok, Parti Genelbaşkanının onay verdiklerinin seçilmeye hakkı var.
Partiler olmazsa, "genel başkan" diye bir sıfat olmaz ki? Sadece başkanlığa aday kişi olur, ve vekil adayları olur. Vekiller parti olmadığından bizzat kendileri kendi seçim bölgelerinde aday olur.ABD tarafından o makama getirilmeyen tek bir Genel Başkan yok ki . Bunu herkes biliyor.
terorü denediler olmadı,fetöyü kullandılar olmadıRapor böyle çıkarsa, ABD ve AB (Pazarlığın sonucuna bağlı olarak) ve "Hayır"cılar referandum sonucunu kabul etmeyecekler. Gerginlik tavan yapacak...
Bu arada, Erdoğan'ın niyeti galiba süresiz OHAL uygulamak. (Ki bu da ayrı bir gerilim nedeni.)
Bu olanlarin hepsi AKP politikasinin sonucu birakin artik masal anlatmayi.terorü denediler olmadı,fetöyü kullandılar olmadı
zaten 15 temmuz darbesi natonun türkiyeyi işgal planıydı oda olmayınca başka bir şey deneyecekler i güçlü bir evet çıksaydı iyi olurdu ama beni şaşırtan forumda yazılanlar türkiyede her türlü özgürlüğü yaşayıp sonra batılılara türkiyeyi sürekli şikayet etmek gerçekten acayip bir iş
masal anlattığım yok bunlar gerçekler .tavuklar bile sizden daha onurlu kendi kümesini koruma konusundaBu olanlarin hepsi AKP politikasinin sonucu birakin artik masal anlatmayi.