What's new

Ülke Yönetimi

Status
Not open for further replies.
We will be İran if referandum pass with "Yes".. Don't you believe me? Read the matters of the referandum draft.. One of the 18 matters says "Republic of Turkey will be Islamic Republic of Turkey and Secularism will be removed" o_O

We will be İran if referandum pass with "Yes".. Don't you believe me? Read the matters of the referandum draft.. One of the 18 matters says "Republic of Turkey will be Islamic Republic of Turkey and Secularism will be removed" o_O

Source please

''
Hitler, Almanları nasıl kandırdı?

Hitler, Almanları nasıl kandırdı?

Millî Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural, bilgisayar sunumu olarak "Jeopolitik ve Anayasa" adlı bir mini belgesel ve analiz hazırladı.

h1-006.jpg

Hitler'in sloganlarını o dönemin afişlerini de fotoğraflı olarak göstererek hatırlatıyor:

-Ein volk, ein Reich, ein Führer! Gror Deutfchland!

Yani, tek millet, tek devlet, tek lider! Büyük Almanya!

-Ein volk, ein Führer, ein "Ja"

Yani, tek millet, tek lider, tek evet!

Diğer afişler şöyle:

-Tanrı Bizimle!

-Sen Almanya'sın büyük düşün!

-Büyük Almanya için 10 Nisan'da evet!

h4-001.jpg

-Adolf Hitler sizin için tablo gibi yollar yaptı.

h3-005.jpg

-Bu köprüyü Adolf Hitler'e borçluyuz.

-Führer size 11.5 milyon metreküp kömür verdi, siz de ona oyunuzu verin.

h2-006.jpg

-Liderimiz Adolf Hitler alkol ve sigara kullanmaz.

''

Kaynak: Arslan BULUT http://www.yenicaggazetesi.com.tr/hitler-almanlari-nasil-kandirdi-42328yy.htm

----------------------*-----------------------*----------------------*---------------------*

''
referandumda_gelinen_son_nokta_allah_icin_evet_h29181_ffd3d.jpg

''
Kaynak: http://www.habererk.com/images/habe...en_son_nokta_allah_icin_evet_h29181_ffd3d.jpg

Fırat harekatının neden biranda bitirildiğini şimdi anlamış olduk.
ABD geliyor diye bizimkiler bitirmişler.
Yok ABD doneklik yapti,Manbiji birakip gidecekti YPG,neden gitmedi?
Bizim devlete guvenmedi ve nedenide ortada,ben olsam bende guvenmezdim,YPGyi secti hakli olarak ,YPG ABDnin her dedigini aninda yapiyor.

Bizim devletle güven problemleri olduğunu düşünmüyorum. ABD müttefiki olmak herkesimde kabul görüyor.
Abdnin ve Suudilerin tüm bu hareketleri Kürdistan diye bir devlet kurmak için.Şimdi daha da belli oluyor.

Bizim devletle güven problemleri olduğunu düşünmüyorum. ABD müttefiki olmak herkesimde kabul görüyor.
Abdnin ve Suudilerin tüm bu hareketleri Kürdistan diye bir devlet kurmak için.Şimdi daha da belli oluyor.
Biz bunu bastan soyledik,planlarini bozmaya imkanimiz vardi ve devlette biliyordu,neden engel olmadi?
Zamaninda Suriyeye girseydik bunlarin hicbiri gerceklesmezdi.

Biz bunu bastan soyledik,planlarini bozmaya imkanimiz vardi ve devlette biliyordu,neden engel olmadi?
Tamam patron. Sen nasıl dersen:) Emret girelim:) Şakama darılma lütfen.
O topraklar bela . Adı üstünde Kerbela.
Hz Hüseyinin ve Hz Hasanın şehid edildiği topraklar, gidenler o olayın ağırlığını hissediyorlarmış.
Sakın yanlış anlamayın sülalemde hiç Alevi yoktur.
Neyse hiçbir ülkeye girmesek onlar birbirini yese daha iyi olmaz mı?
Belki Fırat kalkanı operasyonu haklı. Çünkü Antep ve Urfa Katyuşaların menzilinde.
Bir tek doğruyla çözülecek kadar basit bir sorun değil. En büyük sorun kendi vatandaşlarının Kobaniye akın akın savaşmaya gitmesiydi.
Maalesef durum çok komplike.

Şimdi sana birşey soracağım füzeler kısmında. Farklarını bulamadım internette . Bilgilendirirsen mutlu olacağım.
Evet ama bastan taraf sectik,hic karismazsaydik dedigin gibi olurdu.

İran’daki işsizlik, zorla geri gönderme ve savaştırılma iddiaları ülkede bulunan Afgan göçmenlerin Türkiye’yi kurtuluş olarak görmesine neden oluyor. BM kayıtlarına göre Türkiye’de 130 bin Afgan bulunuyor. Son 2.5 ayda Türkiye’ye gelen Afgan sayısı ise 4 bin 749

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/1442778-12-bin-afganli-turkiyede-kisa-donem-ikamet-izni-aldi

Türkiye'de ''Demografik'' yapı ile ciddi şekilde oynanmakta; öyle ki hastanede yeni doğan bütün bebeklerin yarısı ''Suriyeli'' olmaya başladı, yakın vadede (10 yıl) bu hızla ülkede 7,5 milyon ''Suriyeli'' olması öngörülmekte, orta ve uzun vadede ikinci bir etnik sorunun temeli atılmaktadır.

Bugün doğan ''bebekler(imiz)'' yarın bize de reva görülen on yıllarca sürecek aynı kadere mahküm edilmekte.

Vahim.

Last edited:

Biz dedigin kimler?

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/1442778-12-bin-afganli-turkiyede-kisa-donem-ikamet-izni-aldi

Türkiye'de ''Demografik'' yapı ile ciddi şekilde oynanmakta; öyle ki hastanede yeni doğan bütün bebeklerin yarısı ''Suriyeli'' olmaya başladı, yakın vadede (10 yıl) bu hızla ülkede 7,5 milyon ''Suriyeli'' olması öngörülmekte, orta ve uzun vadede ikinci bir etnik sorunun temeli atılmaktadır.

Bugün doğan ''bebekler(imiz)'' yarın bize de reva görülen on yıllarca sürecek aynı kadere mahküm edilmekte.

Vahim.
Ama bir avuc Ahiskali Turkler red edildi cunku onlar bizden degil,biz arab soyundanizya.

Biz dedigin kimler?
Ben.

Status
Not open for further replies.

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom