Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Burada Turkce yazabilirsiniz.
Hollanda rezaleti hakkinda lütfen bize bilgi verebilirmisiniz ?
Yillar önce Alman Solingen kentinden Türk Özel Kuvvetlerine " Combat Knife" numuneleri temin etmistik. Sirketin Alman sahibi sohbet esnasinda Yahudi esnaf ile mesafeli is yaparim, ama Hollanda' lilar ve Ermeniler'le is yapmayi redediyorum demisti, bu bilge kisiyi saygiyla aniyorum.
Sunu da eklemekte de fayda var. Mossad ile Hollanda'nin arasi cok ama cok soguktur.
Uzmanlar bunun sebebini iyi bilir.
Mit ve Mossad iliskileri bununla karsilastirilirsa dostane sayilabilir.
Hollanda istihbarati yillardir farkli istihbarat örgütlerinin tetikciligini yapar. Bunu yaparken Güney Afrika daki fasist etkinligini cok iyi kullanmis ama Israil bunun acisini misli misli cikarmistir.
14 martta burda secimler var.Hollanda rezaleti hakkinda lütfen bize bilgi verebilirmisiniz ?
Yillar önce Alman Solingen kentinden Türk Özel Kuvvetlerine " Combat Knife" numuneleri temin etmistik. Sirketin Alman sahibi sohbet esnasinda Yahudi esnaf ile mesafeli is yaparim, ama Hollanda' lilar ve Ermeniler'le is yapmayi redediyorum demisti, bu bilge kisiyi saygiyla aniyorum.
Sunu da eklemekte de fayda var. Mossad ile Hollanda'nin arasi cok ama cok soguktur.
Uzmanlar bunun sebebini iyi bilir.
Mit ve Mossad iliskileri bununla karsilastirilirsa dostane sayilabilir.
Hollanda istihbarati yillardir farkli istihbarat örgütlerinin tetikciligini yapar. Bunu yaparken Güney Afrika daki fasist etkinligini cok iyi kullanmis ama Israil bunun acisini misli misli cikarmistir.
israil istihbaratı almanyayı ve istihbaratını parmağında oynatırken neden hollanda gibi muz devletine söz geçiremesin yada hollanda hangi güçle karşı çıksında ilişkileri soğuk olsun ki. çok saçma dostum.
Nerde kaybetti?Ustune bir de Hollanda Turkiye gibi buyuk bir ortagi kaybetti ve kendini uluslararasi hukuk onunde suclu duruma dusurdu.
BND hala NAZI Gehlen tarafindan kurulan BND dir. ABD'nin etkisi ve Alman Hükümetinin kontrolü disinda fasist bir yapilanmadir.
Nerde kaybetti?
Referanduma kadar bu tavirlar,referandumdan sonra duzelir iliskiler,hic birsey olmamis gibi,bakta gor.
Vermez ve veremez,secimler kapida,yeni hukumet kurulacak,yeni lider cikacak ve eskiyi unutalim diyerek yeni sayfa acilacak.Haklisin.
"Kaybetti" derken, tabi ki sonsuza kadar kaybetti demek istemedim. Uluslararasi iliskilerde elbette hersey gecicidir. Ama bu tavirlarinin Hollanda'ya gecici de olsa zarar vermesi kacinilmazdir. Siyasi ve ekonomik olarak.
Vermez ve veremez,secimler kapida,yeni hukumet kurulacak,yeni lider cikacak ve eskiyi unutalim diyerek yeni sayfa acilacak.
Adamlar bosuna hava atmadi,nasil olsa secimlerden sonra yokuz,baskasi gelecek.
Bunlar Turkleri bilir,bu bisey degildi,kimse Turklerle ugrasmaz burda.bi yandan iyi oldu, gerektiğinde türk vatandaşı da sokağa inip yakıp yıkıyormuş bunu gördüler. bundan sonra ayaklarını denk alır bu korkak p**ler. almanlar da milyonları sokağa dökebileceğimizi görsün, görsün ki pkk ya biraz mesafe koymayı öğrensin. bence iyi bi gözdağı oldu. orada daha iyi yapılanıp gerektiğinde çok büyük gösteriler yapmalıyız ülke çıkarlarımız doğrultusunda. mesela, buradan bir açıklama yapılacak almanya hala pkkyı destekliyor diye. orada milyonlar inecek sokağa. bi yaygara 3-5 dağıt. bak alman ekonomisine. bu işler böyle yürür. mit daha iyi biliyordur her halde.
buna inanmayı o kadar çok isterdim ki ama sen tarihin etkisinde çok kalmışsın.. hursid keşke her şey senin hayal dünyandaki gibi olsa..
son olarak almanyanın hala israil e yaptığı yıllık "zorunlu" yardımları biliyoruz sanırım.
14 martta burda secimler var.
Eger Hollanda hukumeti meetinglere izin verseydi,Geert Wilders hemen saldiriya gecer ve daha fazla oy toplardi,mecbur kaldi Mark Rutte(basbakan),o taraftan bakmak gerek.
Kendi dusuncem,
Dunyada hic bir milletin politikacisi baska bir devlete oy toplamaya gitmez,bizimkiler neden yapiyor aceba?
Ne gerek var,buradaki Turkler zaten her gun Turk kanallarina bakiyor ve olup biteni goruyorlar?
Bu rezillige gerek varmiydi?
Noldu,Nazi dedi,sunu yapacagim bunu yapacagim,ne yapabilir,bilmek istiyorum?
Hic birsey yapamaz ve bu olay referandumdan sonra unutulur gider,olan kime oldu?
Millet olarak bize,''rezil Turkler'' derler Almanlar ve Hollandalilar.