Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bende oldugunca tünel yerine tepeden geciyorum, ne yazikki yilda sadece birkac ayligina acik kaliyor.@xenon54
Gotthard tüneline girmeden , o koca dagin serpentin yollarinda motorlu arac ile yazin ortasinda buzul ve sis ortaminda seyretmek büyük ve inanilmaz bir zevk. Sadece 1 saat zamanimi aldi, ama inanilmaz güzelliklere sahit oldum.
Teklifi yapan kim? Araba leasinglimi, ''Restwert''i nekadar, verlilen arabanin degeri ne, simdiki arabayi satsan üstüne 10000 koysan yeni arabanin degerinden azmi cokmu ona bagli.
Your numbers are pure propaganda and my question is about ataturk and the other turkish factions it had nothing to do with Syria or IraqThere are 40+million Turks in Syria,Iraq and today's geopraphy of ''Iran'', that has to do with your ''issue'' with Atatürk, Turan and ''Pan-Turkism''.
Now, Will you please be honest with yourself, and tell what bothers you.
Bence yap ozaman 3 yil bedeva kullanmis gibi oluyor.Su an bana teklif ettikleri 10000 Euro ve arti aracin piyasa (DEKRA) degeri,
benim aldigim miktarla hemen hemen ayni.
O sadece Almanyada, Isvicrede diesel sinirlamasi yok.Ayni promolari su an Audi , VW/Skoda ve Reno da yapiyor. BMW henüz sessiz.
Bence yap ozaman 3 yil bedeva kullanmis gibi oluyor.
O sadece Almanyada, Isvicrede diesel sinirlamasi yok.
O yüzden Benzinli aldim, ama sirf isvicrede kullanmak icin diesel daha iyi.Sen 2018 sonrasi aracinla buraya gelirsen Euro 6 mavi stiker olmazsa muhtemelen metropol'lara giremezsin.
O yüzden Benzinli aldim, ama sirf isvicrede kullanmak icin diesel daha iyi.
http://www.bbc.com/news/world-asia-41078187
Bu sefer gidici bu Kuzey Kore.
Bu manyağın derdi ne?Tam bela arıyor. Putin gazlıyormuş bu enayiyi.
Birak kardesim , bunlara cevap bile verme.
Atatürk olmasa sen Yorgo ben Vasilios olurdum. Hem beyinleri hemde mallari kücük bunlarin.
AHAHAHAHHA Buyukyarrrrrakos DevsikosSiz öyle olsursaydiniz bende herhalde Buyukyarakos olurdum
Stay on topic plz..
Merhaba,
''Turkish Naval Programs'' başlığında silinen son iletiyi(Inspector space adlı üyenin) ''Ülke Yönetimi'' bölümüne eklemeniz mümkün müdür?
Teşekkürler.