bazi kesimler bu firsatta Atatürke hakaret ediyorlar bu ap acik ortada.
Bu gibi belki faydalı olabilecek hassas konuları fırsat bilen bu bazı kesimler ki bunlar her siyasi düşüncenin içinde yer alıyor çünkü bahsettiğim savaş hala verilmekte, fırsatçılara dikkat edilmeli.
Sözümün arkasındayım bunu Erdoğan'ın dile getirmesi güzel, daha özenli dile getirebilirdi ancak belki etki oluşturmasını istemiş olabilir. Bu kimin, neden, nasıl işine yarar bilmem.
Bu sadece bir misaldi, digeri
@OguzSenturk bir altta yazdi mesaj.
AKP yüzünden bu durum oluştu demek, tek AKP'yi sorumlu göstermek veya bu süreci AKP'nin başlattığını iddia etmek yanlış bir düşünce bence, bu zaten oluşmuş bir süreç.
1960 darbesi ülkeden, siyasilerden ziyade ordu'ya yapılmış bir darbe mesela, bir ordu kendisine neden darbe yapsın, üstelik bağımsızlık mücadelesini vereli 30, 40 yıl olmuşken?
"Sonra cumhurbaşkanı ve hükümet üyeleri tutuklanarak, hükümet;
235 general ve 3500 civarında subay (daha çok albay, yarbay, binbaşı) emekliye sevk edilerek, ordu; 147 üniversite öğretim görevlisi görevden alınarak ve bazı üniversiteler kapatılıp el konularak, 520 hakim ve yargıç görevden alınılarak, yargı kontrol altına alınmıştır."
Fetönün TSK'da yapilanmasi ancak 80'lerde farkedildi, ucu taa 70'lere dayaniyor, darbecilerin cogu ayni yillarin mezunlari, Fetönün isi oldugu hic süphesiz.
Ucu 70'lere dayanıyor değil mi? ...
Sen simdi dinle alakasi yok diyorsun ancak daha birkac yil öncesine kadar öyle denilmiyordu, bazi kesim sirf Gülen oldugu icin dini duygularla onlarin okullarina yolluyordu cocuklarini, ne cabuk unuttun?
Unutmadım, gerekli yerler de unutmamıştır.
Bende ortaya söylüyorum sana sarf edilmis degil o sözler.
Ben diyorum ki bana söyle ortaya söyleme, öyle olunca işler karışıyor.
Arkadasim ben yillardir bu devlet-gülen müttefikligine karsi cikmis birisiyim, simdi bunun sonucunu görünce tedirgin oldum cokmu yanlis birsey,
Birader o gün yazdığını gördüğümde hoşuma gitmemişti, üzmüştü aslında neyse tabi tatil yapıcaksın, aileni düşüneceksin.
kusura bakma ama olanlar kirli politik oyunlar sonucu olmus seyler kimsenin cani bes paralik degil iste asil nokta bu.
Herkesin canı değerli ama bu oyunlar olmak zorunda...
Kimin hangi partiyi tuttugu benim icin önemli degil, savas veriliyor diyorsun, bu isin bukadar büyümesinin en büyük sorumlusu AK parti bende sana bunu anlatmaya calisiyorum.
Kısa bir geçmişi olan AKP'nin en büyük sorumlusu olduğunu iddia etmek bana ne inandırıcı ne de doğru geliyor. Yararlandıkları ancak yapılması Türkiye için zorunluluk olan AKP politikaları olduğu aşikar.