Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sen öyle düsünüyorsun, burada haklisinda ancak uygulamaya gelince bazi kesimler bu firsatta Atatürke hakaret ediyorlar bu ap acik ortada.Bu Türkiye'nin geçmişinden çok geleceğini ilgilendiren bir konu ve bu konunun Cumhurbaşkanı tarafından dile getirilmesi en güzeli. TV'deki boş beleş insanlar'dan, siyasiler'den ziyade gerçek tarihçiler üzerinde durmalı. Kıyaslarsan bir zaferdir, ancak Türkiye'nin Lozan ile ulaşılamadığı hedefleri olduğunu hala bunun savaşını verdiğini bilmek gerekir. Sen bunu geçmişe hakaret olarak, ben ise doğrudan ülkenin geleceğini ilgilendiren bir konu olarak görüyorum.
Bu sadece bir misaldi, digeri @OguzSenturk bir altta yazdi mesaj.15 Temmuz sonrası makale'ye dayanarak konuşma bütün gazetelerin tarihi internet arşivleri var, biraz incele derim.
Fetönün TSK'da yapilanmasi ancak 80'lerde farkedildi, ucu taa 70'lere dayaniyor, darbecilerin cogu ayni yillarin mezunlari, Fetönün isi oldugu hic süphesiz.Bu adam'ın başında bulunduğu yapı dini bir yapı değil, öncelikle bu bilinmeli. Erdoğan'ı o gece öldürmek isteyenlerin çoğu ve diğerleri TSK'da 80'lerden daha eski bir kadronun adamları.
Bende ortaya söylüyorum sana sarf edilmis degil o sözler.Çoğul konuşmuyorum. Kendi fikrimi söylüyorum o yüzden hitabına dikkat et. Bu cesur adam Erdoğan'ın bir devlet politikası, bir karşı saldırı veya hamle olma ihtimalini de hep göz önünde bulundur.
Arkadasim ben yillardir bu devlet-gülen müttefikligine karsi cikmis birisiyim, simdi bunun sonucunu görünce tedirgin oldum cokmu yanlis birsey, kusura bakma ama olanlar kirli politik oyunlar sonucu olmus seyler kimsenin cani bes paralik degil iste asil nokta bu.O gün hay senin tatiline diye başlayacaktım, içimde kalmış. Haklısın ama bu akılsız milletin düşünecek bir ailesi yok mu?
Kimin hangi partiyi tuttugu benim icin önemli degil, savas veriliyor diyorsun, bu isin bukadar büyümesinin en büyük sorumlusu AK parti bende sana bunu anlatmaya calisiyorum.Doğru, çünkü bir savaş veriliyor. Bu arada ben AKP'ye Cumhurbaşkanlığı ve biri belediye olmak üzere son iki seçim harici oy vermiş birisi değilim. Bunu bir kenara not et.
Sevr antlasmasi zaten imzalanmisti, neden bahsediyorsun sen?Toprak verme ve sevr imzalama ama hain ol, lozanni imzala kahraman ol. Mantik problemi var ortada, lozan hezimettir nekadar altini ustunu oysan da.
Sevr Antlaşması (Fransızca: Le Traité de Sèvres), I. Dünya Savaşı sonrasında İtilâf Devletleri ile Osmanlı İmparatorluğu hükümeti arasında 10 Ağustos 1920'de Fransa'nın başkenti Paris'in 3 km batısındaki Sevr (Sèvres) banliyösünde bulunan Seramik Müzesi'nde (Musée National de Céramique) imzalanmış antlaşmadır.
Sen öyle düsünüyorsun, burada haklisinda ancak uygulamaya gelince bazi kesimler bu firsatta Atatürke hakaret ediyorlar bu ap acik ortada.
Bu sadece bir misaldi, digeri @OguzSenturk bir altta yazdi mesaj.
Fetönün TSK'da yapilanmasi ancak 80'lerde farkedildi, ucu taa 70'lere dayaniyor, darbecilerin cogu ayni yillarin mezunlari, Fetönün isi oldugu hic süphesiz.
Sen simdi dinle alakasi yok diyorsun ancak daha birkac yil öncesine kadar öyle denilmiyordu, bazi kesim sirf Gülen oldugu icin dini duygularla onlarin okullarina yolluyordu cocuklarini, ne cabuk unuttun?
Bende ortaya söylüyorum sana sarf edilmis degil o sözler.
Arkadasim ben yillardir bu devlet-gülen müttefikligine karsi cikmis birisiyim, simdi bunun sonucunu görünce tedirgin oldum cokmu yanlis birsey, kusura bakma ama olanlar kirli politik oyunlar sonucu olmus seyler kimsenin cani bes paralik degil iste asil nokta bu.
Kimin hangi partiyi tuttugu benim icin önemli degil, savas veriliyor diyorsun, bu isin bukadar büyümesinin en büyük sorumlusu AK parti bende sana bunu anlatmaya calisiyorum.
Sevr antlasmasi zaten imzalanmisti, neden bahsediyorsun sen?
Sonucta Osmanli tarafindan yollanan heyet imzaladi o antlasmayi, meclise girmese bile o atilan imza sonucunda politika yürütüldü.Meclisten gecmediki antlasma olsun.
Hakaret etmeden ilerlersek daha saglikli bir tartisma olur bence.Vah vah vah hakikaten uzuluyorum bu ulkeye. Burdaki bazi kisiler hangi irklarla karismis ki bukadar aptal cikmis. Bu arap yobazlariyla ben nasil ayni ulkeden olabiliyorum ben anlamiyorum.
erdogan ben peygamberim dese yemin ederim bu oublious gibiler inanir. Ya insanlar bukadar kor, bu kadar aptal nasil oluyor ben anlamiyorum.
Vah vah vah hakikaten uzuluyorum bu ulkeye. Burdaki bazi kisiler hangi irklarla karismis ki bukadar aptal cikmis. Bu arap yobazlariyla ben nasil ayni ulkeden olabiliyorum ben anlamiyorum.
erdogan ben peygamberim dese yemin ederim bu oublious gibiler inanir. Ya insanlar bukadar kor, bu kadar aptal nasil oluyor ben anlamiyorum.
Vah vah vah hakikaten uzuluyorum bu ulkeye. Burdaki bazi kisiler hangi irklarla karismis ki bukadar aptal cikmis. Bu arap yobazlariyla ben nasil ayni ulkeden olabiliyorum ben anlamiyorum.
Iyi yakalmissin, lozan'a karsi olanlar peki bu söze ne diyecekler?Birkac ay once ne demis bakin.
Bu kadar cark edilmezki.
Meclisten gecmediki antlasma olsun.
İzin verirsen olur, bırakırsan yaparlar.
Yeterince AKPli ile konuşunca farkına varacağın şey ''Menfaat/Para'' birlikteliğidir. Dinleri yoktur, Vatan sevgisi yoktur, Ahlak yoktur, Prensipleri yoktur. Var diyen varsa şu 14 yıllık iktidarlarınnda yapılanları ve olanları hatırlatırım.
İzin verme, sahip çık.
New Recruit
This is the first photo of Atatürk that i have seen him having a beard.
bu biraz ağır bir üslup yakışmıyor size