cabatli_53
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 62
- Country
ben hiçbir zaman hayatımda fetöyü desteklemedim nokta ama sen önce alman piçi ahmet hakanı savundun,hani şu bizim askerler ölürken demirtaşı çıkartıp saz çaldıran sonra akın öztürkü savundun onun da fetöcü ve amerikadan emir aldığı ortaya çıktı şimdi de ingiliz mandacılığının propagandasını yapıyon sen kaç kere aldatıldın onu söyle bana bu sadece bildiklerim ulan senin kaç tane suratın var birtanesine tükürecem yoksa hepsine mi tüküreyim
Bu şekil ithamlar, tartıştığınız konuyu ekseninden çıkarıp kişiselleştirmekten başka hiçbir amaca hizmet etmiyor. İlgili paragrafta bilgi kırıntıları olsa dahi mevzu çirkinleştiğinden dolayı adeta sidik yarışı misali kim daha fazla hakaret edip rencide edecek yarışına dönüşüyor. Tartıştığınız mevzularda bilginiz varsa ortaya koyun kaynaklarla destekleyin ve köşeye çekilin; hakaret etmek, küfretmek, surata tükürmek vb cümlelerle hiçbir mevzuda anlaşamazsınız aksine iş çıkmaza girer ardından biri diğerinin anasını ağzına alır, öteki başka türlü bir yol bulur (ki tecrübeyle sabittir) ben de topyekün müdahale etmek durumunda kalırım. Bu yüzden anlayışlı bir şekilde hakaret yerine bilgileri konuşturun, gerçekleri ortaya koyun medeni bir şekilde bırakın haklı olup olmadığınıza okuyanlar karar versin. Kimse sizden aynı dünya görüşüne sahip olmanızı beklemiyor fakat bir ortamda tartışılacaksa eğer bazı mevzular, bu kesinlikle hakaret etmeden, kışkırtmadan görüş alışverişinde bulunabilmeyi başarabilmeyi gerektirir aksi halde bu model bir tartışmayı MOD olarak kesip atmak bana düşüyor. Mevzu siyaset olduğunda Warning'ler, Ban'lar havada uçuşuyor bu da aslında forumun çöplüğe dönmemesi adına Savunma Sanayi ve Orduyla ilgili bir forumda teknoloji ağırlıklı tartışmaların olması için çaba sarfetmemizin ne kadar da haklı gerekçelere dayandığının bir göstergesi. Söylemlerinize dikkat etmeniz dileğiyle !
Warning issued !