Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurdish shemales are well respected in Amsterdam and money machines, booked for family parties.
Indeed. Lack of experience in AG warfare. Turkish soldiers behavior is as they are at picnic.
Herkez görmemezlikten gelirse zamanla kaybolur
Have it been shared yet?
https://59.azureedge.net/videos/2015/10/20/20151020124239-6745_360.mp4
Indian policeman laying onto public wc.
The public toilet is an another embarrassing issue.
Bunlarin pis oldugunu biliyordumda bu kadar derecede olduklarini bilmiyordum.
Hemde polis.Tuvalet dediginde yalak gibi sokagin ortasinda, duvar bilmemne yok.
Bir bunlara bakiyorum, birde yaptiklara ucaklara, yazdiklara programlara, patentini aldiklari ilaclara baliyorum.
Demekki innovasyon icin hijyen sart degil/
Oh be sonunda biri söyledi.Akıllı çok az insan var, çoğu saf, çok biliyor zanneden ama cahil, tarihi muhteşem yüzyıl dan öğrenen, kurtlar vadisini gerçek zanneden koyun sürüsü dolu.
Türkiye'de bunlardan biri olsaydı ama malesef politik ve aşırı dinci kişiler buna karşı engel bana göre
Bismack adlı alman a bu guven nerden gelio forumda ve özelden tüm bilgileri seriyosunuz önüne, iki yüzünüze sırıtan sempatik görünen dostunuz mu oluyo hemen. bu adamın ırkı 40 pkkyı desteklemis ırk. Yuzumuze gulup arkamızdan şehitlerimize de gulmus insanlar ayagınızı denk alın! Balık hafızalı aptal ırkımız yani biz dostumuzu dusmanımızı hicbi zaman bilemicez mi
Baybar hans denilen adam yine gelmis, insan da gurur olur, atılırsan gelmezsin
Onu bunu bilmem "aşırıcı" kim varsa bu ülkeyi onlar geride koydu. Aşırı milliyetçisi de koydu, aşırı kemalisti de koydu, aşırı dincisi de koydu, aşırı demokrasi bile bu ülkeye zarar verdi bakınız hdp milletvekilleri neler yaptılar
Sanki çok özel istihbarat felan veriyoruzda kimsenin bilmediği.
O adam kac senedir Turk bolumune ilgi gosterir ve her zaman saygili davranir,bize karsi tavir almaz(diger avrupalilara bak),sucu alman olmaksa ayib ediyorsun.Bismack adlı alman a bu guven nerden gelio forumda ve özelden tüm bilgileri seriyosunuz önüne, iki yüzünüze sırıtan sempatik görünen dostunuz mu oluyo hemen. bu adamın ırkı 40 pkkyı desteklemis ırk. Yuzumuze gulup arkamızdan şehitlerimize de gulmus insanlar ayagınızı denk alın! Balık hafızalı aptal ırkımız yani biz dostumuzu dusmanımızı hicbi zaman bilemicez mi
Kufur etmekle bir yere varamayiz.Sen kimsin lan köpek gururdan bahsediyorsun. Senmisin mod da konuşuyorsun. O hdp yi senin desteklediğin parti şımartı. Vatan hainleri sizi, iki günde başımıza milliyetçi vatan sever kesildiniz.
Sen aptal değil aptal ötesi bi ahmak sin. Bismarcka bilgi seriyormusuz hahaha lan mala bak. Sanki çok özel istihbarat felan veriyoruzda kimsenin bilmediği.
Kufur etmekle bir yere varamayiz