What's new

Persian Discussion Thread

Status
Not open for further replies.
من به خرزو خان راي ميدم

منم به خسن آقا :D

در مورد اون دوست عزیزی هم که گفت اگه هاشمی بیاد همه ی دستاوردای علمی-نظامی تعتیله باید بگم که اول از همه ایده ی بمب اتمی مال خود آیتالله هاشمی هست که امروز یه بازدارندگی قرص و محکم در برابر امریکاست , دوما احمدی نژاد فقط مدل چینی رو تو ایران باب کرد که همون کپی و مهندسی معکوسه بنابراین همچین کار شاقی هم انجام نداده تو این 8 سال , سوما قشر روحانی میخوان که رئیس جمهور بعدی روحانی باشه نه لباس شخصی

هاشمی 8 سال رئیس جمهور بود.به نظر من نقاط ضعف زیادی داشت مثل دولت احمدی نژاد.الانم انتظار معجزه ازش نداشته باشید ...

^^ بله دوست عزیز کهولت سن هم دارن ایشون البته من نمیخوام تبلیغ کسی رو بکنم اینجا ولی ممکنه اجماع بر سر این باشه که رئیس جمهور بعدی دوباره یک روحانی باشه و در اون صورت معلوم میشه که رای مردمه یا اون اجماعی که اونا کردن

عين چند سال آخر شوروي شده, هيچ آدم بدرد بخوري و دلسوزي يا نيست يا کلا از صحنه
رانده شده.... کلا به بنبست رسيديم. آميدوارم تاريخ تکرار نشه, ولي مريض ما تمام علايم
رو يکجا باهم داره

به بنبست رسيدن هرگونه تغيير اصلاحات نبودن يا رانده شدن افراد دلسوز: 1
اوج گيري نارضايتي عمومي و بويژه قوم گرايي و تجزيه طلبي :2
قدرت گرفتن جريانات مشکوک و به ظاهر انقلابي دوآتشه :3
وضع اقتصادي بحراني :4
نابودي اقتصاد کشور بعلت فرو رفتن در باتلاق افغانستان در مورد ايران( باتلاق
سوريه) الان خرج جنگ رو ما داريم ميدم تقريبا

انگار خط به خط کپي شده از روي جريان شوروي

عين چند سال آخر شوروي شده, هيچ آدم بدرد بخوري و دلسوزي يا نيست يا کلا از صحنه
رانده شده.... کلا به بنبست رسيديم. آميدوارم تاريخ تکرار نشه, ولي مريض ما تمام علايم
رو يکجا باهم داره

به بنبست رسيدن هرگونه تغيير اصلاحات نبودن يا رانده شدن افراد دلسوز: 1
اوج گيري نارضايتي عمومي و بويژه قوم گرايي و تجزيه طلبي :2
قدرت گرفتن جريانات مشکوک و به ظاهر انقلابي دوآتشه :3
وضع اقتصادي بحراني :4
نابودي اقتصاد کشور بعلت فرو رفتن در باتلاق افغانستان در مورد ايران( باتلاق
سوريه) الان خرج جنگ رو ما داريم ميدم تقريبا

انگار خط به خط کپي شده از روي جريان شوروي

بله دوست عزیز , اضافه کنین به لیستتون : خروج وحشتناک سرمایه از کشور: قبلا 4 تا کارخونه دار شاهی از ایران میرفتن حالا تن تن طلا میبرن خارج از کشور

بله دوست عزیز همون طور که جنگ جهانی دوم به شوروی کمک کرد , جنگ ایران و عراق هم نظام جمهوری اسلامی را فومنته کرد , بنابراین هر چه از اون جنگ دورتر میشیم این فومنتگی کمتر میشه و ما به یک بحران نزدیکتر میشیم البته ممکنه حجابرو ور دارن و این موضوع حل بشه

هاشمی 8 سال فرصت داشت . چه گلی به سر مملکت زد.پاکسازی ها مگه تو دوران همین هاشمی نبود؟

هاشمی 8 سال فرصت داشت . چه گلی به سر مملکت زد.پاکسازی ها مگه تو دوران همین هاشمی نبود؟

خوب دوست عزیز هاشمی رئیس قوه مجریه بود نه قضائیه , مثل اینه که بگیم این آزادی نسبی چند سال گذشته کار احمدی نژاد بود خب نبود دیگه , من راستش خودم اصلان نه میخوام طرف کسی رو بگیرم نه 1 رای من تاثیری داره ولی دروغ چرا... بعضی از این هموطنان تهرانی همچین تعریف و تمجید میکنن از دکتر قالیباف که من رو به این میداره برم به آیت الله هاشمی رای بدم

به نظر من با انتخاب آیت الله هاشمی تهران و شهرستان یکی میشه و انقلاب تکمیل میشه در صورتی که با انتخاب دکتر قالیباف برعکس میشه

خوب دوست عزیز هاشمی رئیس قوه مجریه بود نه قضائیه , مثل اینه که بگیم این آزادی نسبی چند سال گذشته کار احمدی نژاد بود خب نبود دیگه , من راستش خودم اصلان نه میخوام طرف کسی رو بگیرم نه 1 رای من تاثیری داره ولی دروغ چرا... بعضی از این هموطنان تهرانی همچین تعریف و تمجید میکنن از دکتر قالیباف که من رو به این میداره برم به آیت الله هاشمی رای بدم

به نظر من با انتخاب آیت الله هاشمی تهران و شهرستان یکی میشه و انقلاب تکمیل میشه در صورتی که با انتخاب دکتر قالیباف برعکس میشه

?حرف من اینه که اگه قراره به هاشمی یه فرصت دیگه بدیم، چرا نباید به احمدی نژاد و بنی صدر یه فرصت دیگه داد

?حرف من اینه که اگه قراره به هاشمی یه فرصت دیگه بدیم، چرا نباید به احمدی نژاد و بنی صدر یه فرصت دیگه داد

والا دوست عزیز , بنی صدر که با امام خمینی درگیر شد و تا موقعی که نیروهای انقلابی نسل اول هستند نمیزارن به مملکت برگرده دوما تیپ ایشون انقدر مثل علیرضا نوری زاده و مسعود بهنود منقلی هست که به مذاق جوونای ما خوش نمیاد. در مورد دکتر احمدی نژاد هم باید عرض کنم که ایشون ماشالله فرصت جور کردن و خوب بلدن و همیشه تو حاشیه هستند و یکی باید پیدا شه فرصت ها رو از ایشون بگیره! به نظر من که اگه آیت الله هاشمی رئیس جمهور بشن ایشون بعد از 5-6 ماه کلا میزارن از مملکت میرن! و اونجا خبرساز میشن و اگر هم نه که در عرصه های اقتصادی به جای سیاست خودشونو پیدا میکنن.

ولی دو ستان بزارن من این نکته رو در مورد آیت الله هاشمی بگم که خیلی از طرح هایی که زمان شاه کلید خورد ولی در حد همون کلید خوردن باقی موند در زمان آیت الله هاشمی احیا شد, مثل نیروگاه بوشهر , بزرگراه های تهران , برج میلاد , مترو غیره و غیره بنابراین انصاف نیست به نظر من بگیم که ایشون اصلا کاری نکردن

به نظر شما هاشمی رد صلاحیت نمیشه؟؟؟؟

به نظر شما هاشمی رد صلاحیت نمیشه؟؟؟؟

^^ من که شخصا فکر نکنم دوست عزیز

http://ie92.ir/news/92/%d8%b4%d9%86%db%8c%d8%af%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a77-%db%8c%d8%a7-12-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%af%db%8c%d8%af%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%a7%d8%ad%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%84%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%db%8c/

بر اساس یک خبر تاکنون صلاحیت اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، محمدرضا عارف، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل و سعید جلیلی احراز شده و بر اساس گزارشی دیگر اکبر هاشمی رفسنجانی، علی اکبر ولایتی، محسن رضایی، حسن روحانی، محمدرضا عارف، محمد باقر قالیباف، غلامعلی حداد عادل، منوچهر متکی، سیدمحمدحسن ابوترابی فرد، سعید جلیلی، پرویز کاظمی و محمد شریعتمداری تائید صلاحیت شده*اند.

هاشمی 79 سالشه.اگه برای 8 سال دیگه هم رییس جمهور بشه اونوقت تو سال 8 ام ریاست جمهوریش سنش به 87 سالگی میرسه....!خیلی مسنه برای ریاست جمهوری

325601_595.jpg

بچه ها پایه هستین همه برای ترول کردن خارجی ها پرچممون رو بکنیم کره شمالی

:D

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Pakistan Affairs Latest Posts

Back
Top Bottom