I don't believe in anything anymore ( this is hurting me ) ....
اصلا چرا باید نیرو رو با دو ماه آموزش بفرستن جنگ !؟ چون داوطلب هستند ، جونشون ارزش نداره !؟
مجهز کردنشون به یک جلیقه ی ضد گلوله ، اینقدر سخته !؟
من از ده سال پیش دارم موارد نظامی رو دنبال می کنم ولی حالا که به گذشته نگاه می کنم ، حرف های زیادی به خاطرم میاد که هیچ کدومش به سر انجام نرسیدن ....
در ضمن ، فقط یک آدم متعصب و احمق هست که توی زندگیش تغییر نمی کنه ...
من دارم می بینیم که عاقبت این اعمال شعارگونه شون توی صنایع نظامی و نیروهای نظامی داره درست می شه مثل اقتصاد و بانکداری که دم از عدالت علوی و اقتصاد اسلامی و بانک داری بدون ربا می زدند ولی شد این چه می بینیم ...
مطمئنم من بیشتر از تو حرص این مملکت رو خوردم در حالی که هیچی توی دستم نبود ....
از این دست حرکات نمایشی و رونمایی ها رو توی وزارت علوم و آمار مقالات علمی یا توی سازمان های فرهنگی و خیلی جاهای دیگه دیدیم ....
دوست من این مشکل خیلی رایجه میان هموطنان ما... یکی دلش از یه چیزی در کشور پره دیگه از اون روز هر چی در رابطه با او کشور باشه میشه اخ و بد و بدترین و اه اه... و ابایی هم ندارند ازینکه از انصاف و منطق و نگاه علمی هم خارج بشن... انگلیسی های خوب میگن... میگن اعتبار رو باید به چیزی که لایقش هست داد...
شما ضمنا اطلاعاتتون در مورد همه چیز که کامل نیست.. مخصوصا معلومه از وضعیت، چگونگی و تجهیزات نیروهای ایرانی در سوریه هم زیاد خبر ندارید...
داوطلبها برای مهارت نظامیشون نمیرن... یه عدشون سردارن ، یه عده متخصص تانک، ضد زره، استراتژیست میدان نبرد و یه عده هم خودشون رو یه جوری رسوندن و تخصص خاصی ندارن...
بر خلاف تصور شما نه تنها ایرانیان بلکه حتی فاطمیون و نیروی زینبیون و عراقی همگی به جلیقه ضد گلوله، دوربین دید در شب و حرارتی، تک تیرانداز درجه یک، ضد زره های داخلی و روسی، امکانات جاسوسی و ضد جاسوسی در حدی که مورد نیاز جنگ شهری هست دسترسی دارند... حالا یکی اگر دلش میخواد جلیقه نپوشه به خودش مربوطه... دوست داره برا اعتقاداتش شهید شه.. این نشون از ضعف او یا یگان یا کشورش نیست...
بعدشم نیورهای درجه یک سطح بالای ایران همگی مشاور و فرمانده هستند و طبق روحیه ای که ایرانیان دارند باید حتما خودشون حضور داشته باشند و همه چیز رو خودشون از نزدیک دنبال کنند... زیاد ترس از جون ندارند... که اگه داشتند اصلا نمیرفتند به سوریه و عراق...
تا حالا هم اگر سرداری شهید شده در سوریه یا عراق بیشتر بواسطه انفجارهای سنگین ناشی از آی ای دی یا موشک یا خمپاره کور بوده ... سرداران ایرانی هم می تونند اگر مثل بقیه ترسو باشند برن در دمشق در اتاق عملیات مرکزی بشینند و به اخباری که چندان نمیشه به همش اعتماد کرد اتکا کنند و بجای بخطر انداختن جون خودشون جون چند صد نفر دیگه رو بخطر بندازن...
در کل علت اینهمه رونمایی و کاربرد کمتر اینها دز سطح وسیع چند چیزه...
اول اینکه بودجه اولویت بندی شده و بسته به نیاز به تولید انبوه تزریق میشه... ایران اینقدر طرح پژوهش شده و آماده تولید انبوه داره که دهها میلیارد دلار هم کفافش رو نمیده... دوم اینکه ایران بعنوان کشوری صنعتی که دسترسی محدودی به تجربیات دیگر کشورها داره مجبوره قدم به قدم تجربه کنه... نمی تونه جهشی بپره و خطا کنه... و چون فرماندهان میدونند که این نمونه های تولید شده هنوز بدرد تولید انبوه نمی خورند و در مقایل دشمن کاری از پیش نمی برند مجبورند صبر کنند تا طرحهای تولید شده و پروتوتایپ به حدی از بلوغ برسه که ارزش سرمایه گذاری بودجه محدود ما رو داشته باشه...
مثل صاعقه، یا ده تا پروژه مثل اون...
همچنین یه بخشی از استراتژی ایران در نادانی و نگرانی نگه داشتن دشمنانه... که بخوبی هم اثرش رو کذاشته... مثلا زمانی از موشکهای شهاب ما عربها چنان می ترسیدند که انگار اگر بخواد یه فرودگاه رو بزنه بهش میخوره!! اما همانطور که دیدید با همین تکنیک راه بردن دشمنو تا امروز که واقعا موشکهاش می تونه فرودگاه ها رو بدقت بزنه و خطا نداشته باشه اونقد...
اینجوری کلی زدنه همه چیز با یه چوب مثل اون مدرک پیرمده رفیقه روحانی میشه که آبگوشت بزباشو غیره ذالک!!
شما برای اینکه بدونی ایران چثور جلو هست الان باید بیشتر اطلاعات بدست بیاری... یه سری به کارهای شرکتهای فناوری و های تک کشور بندازی یه گوشش رو میبینی... همین روند به صنایع نظامی هم رسیده...
هنوز ساختار ضعیف، دزد و فاسد و مدیران بی لیاقت بوفور یافت میشن در کشور ولی از من بپرسی کشور %60 کارش درسته و مسیرش صحیح فقط باید همه دست به دست هم بدن که مدیران لایق بیان سر کار و پارتی بازی و فساد مالی و غیر مالی هم ریشه کن بشه که اگر اینطور بشه من %100 قبولش خواهم داشت