telkon
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
I am overdozing on Cadbury dairy milk
i am pure Turk LOL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
so are there no pure Turks?!
I am overdozing on Cadbury dairy milk
Evet o kafatasından bahsediyorum. Genetikde o kafatası tipindeki insanların kırgızların ataları oldugunu dogruluyor zaten.. yalnız o yüzdeki siyah çizgiler dögme mi ? yoksa savaş süsü gibi bir şey mi ?
leave it brother...all sortedWhat favor ?
What favor ?
Hey yo butt .. Just shaved my head homie .. What so you think.
Mian Sahib !
Khair jokes aside...it looks nice !
Busss abbb saath gym join kar & make the transition complete !
I did to,cant remember where i have seen it.Bro I checked the engine thread but I couldn't find one.
Stupid bitches...Watch
evet, kuzey kırgızlarında düşük olmasında rağmen (%%18'di sanırım) güney kırgızlarında r1a1'in oranı %63'ü bulabiliyor. zaten halk arasında da güney kırgızların gerçek kırgızlar olduğuna inanılır. kırgız haplogrouplarıyla ilgili bir tablo vardı ama bulamadım şimdi. bu forumda bir yerlere kopyalamştım halbuki
yüzdeki çizgilerin tam olarak ne olduğu bilinmiyor. bazıları dövme olduğunu söylerken, diğerleri sadece ölü maskesine sürülmüş boya olduğunu ifade ediyor. maske kırılamadığı için de doğal olarak net cevap verilemiyor LOL ancak aynı adamın gövdesinde çok sayıda dövme var, bundan dolayı maskedeki siyah çizgilerin aslında yüzde bulunan dövmeleri betimlemek için sürülmüş olma olasılığı da oldukça yüksek.
View attachment 47700
View attachment 47701
View attachment 47702[/quote
Mate do you know where that chart(picture) about the Turkish turbojet engines projects is,on which thread?Stupid bitches...
Mate do you know where that chart(picture) about the Turkish turbojet engines projects is,on which thread?
progress 2014-2016-2017-2018 and so on ?
Yes,ty bro i owe you one.this one?
View attachment 47737