bsruzm
SENIOR MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ask him if his passport/ID card is from Kurdistan or Turkiye Cumhuriyeti.should I reply like this, or not. View attachment 345210
Sen galiba 70-80 lı yılları yaşamamışsın
Ondan ağzın bozuk konuşuyorsun
Yoksulluk hiç yaşamadığı n için
Şimdik götün kalktı
Sen önce bir doğru dürüz Türk tahri öğren ondan sonra konuş
^Karisimizda damat feritin, vahdettin, ve diğer hoca olan ve yunanla bir olup türk milli mücadelesi karşısında duranlar gibi bugunku hainler. Malesef başımızda bu hain sürüler, ve uzantıları zulkarnain gibileri bu forumda. Bu yobaz sürüleri bir gün çok ah diyecek çünkü bu vatanı yobaz liklari uğruna satıp gidecekler. Bunlar Türk düşmanı hepsi. Din le yatıp kalkıp başka birşey düşünmezler.
You are provoking people,dont do that,be constructive,it would make alot of sense if you did.Were all my posts provocative and seperative?
You let people reply my post but remove my own posts. That makes alot of sense.
@cabatli_53
^
Maybe you should remove such seperative posts as well?
And quite insultive as well.
Or maybe "seperative" is only in one direction (anything against CHP mindset)
@cabatli_53
Do you have mental problems? CHP CHP. I don't even support CHP. I have always supported MHP.
Just report the posts. I will check them for appropriate action but yes, your reported posts are seperative and provocative. Such a language judging the peoples faith based on politic tendency with pure generalization just serve endless copy paste discussions with well-known statements. The aim of this forum is not to make people fight with eachother based on politic an religious arguments.
Ben tarihi çok iyi biliyorum. Ben 70lerden belli her sene baktım gdp growth rate ve gördüğüm AKP nin hiç bir şekilde olağan dışı bir ekonomik gelişme görmedim. Tamamen özelleştirme, yap işlet devret ve foreign direct investment la büyüyen 2002-2008 a kadarki dönem. Zaten 8 senedir doğru düzgün bi ekonomik büyüme yok. Hala gdp 1 trilyon olmadı.
Ben tarihi çok iyi biliyorum. Ben 70lerden belli her sene baktım gdp growth rate ve gördüğüm AKP nin hiç bir şekilde olağan dışı bir ekonomik gelişme görmedim. Tamamen özelleştirme, yap işlet devret ve foreign direct investment la büyüyen 2002-2008 a kadarki dönem. Zaten 8 senedir doğru düzgün bi ekonomik büyüme yok. Hala gdp 1 trilyon olmadı.
pkk konusunu hic acma istersen onlarla masaya oturan AKP'dir, Pesmergenin Türkiyeden gecip Kobani/Ayn al Arab'i pkkya teslim edende AKP'dir.Chp and hdp and all their members and voters are the biggest enemies of Türkiye
pkk konusunu hic acma istersen onlarla masaya oturan AKP'dir, Pesmergenin Türkiyeden gecip Kobani/Ayn al Arab'i pkkya teslim edende AKP'dir.
Ülkenin %40'ini düsman ilan et sonrada birlik beraberlikten bahset.
Siz istediginiz kadar herseyi 60 yil önceki CHP iktidarina yikmaya devam edin tarih bu günleri AKP iktidari olarak yazacak haberiniz yok.