I should be the one asking for manti not you
But you guys have your own Mantı type food. Those are delicious as well.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I should be the one asking for manti not you
But you guys have your own Mantı type food. Those are delicious as well.
weird surnameOlcay Oktav
weird surname
to my knowledge oktay is a first nameI don't know but the person is Muslim.
to my knowledge oktay is a first name
If you could give me some details (which region in Pakistan etc) may be I can find what this Pakistani manti's actual name is.
Holy shit I always thought you guys have mantı type food since I tasted some at a restaurant in Ankara. It had different spices, garlic, onion and lemon inside with minced lamb.
Niye olmasin? Cemaatin torpili ile hemen yerlestirilmistir gereken yere.4 sene önce üni mezunu olmuş fuat avni mi olur . En fazla avnidir bu.Fuat hala piyasada bence.
Niye olmasin? Cemaatin torpili ile hemen yerlestirilmistir gereken yere.
Ya zaten bunlar 10 kisilik ekip diyorlar..umarim dogrudur yakalandiklari.Tecrübeyi matrixdeki gibi damardan veremiyosun ama.İşin diğer tarafı buna benzer bir yapının suudi arabistanda da olduğu söyleniyor.Fuat bin Avni yani Ulan yaa sinirim bozuldu kljshfkljsdhf
Arkadaş sen safmısın salak mısın yosa bilerek provakasyon mu yapıyosun inan bilmiyorum bu benim takdirim lan sen dünyanın en tehlikeli coğrafyasında yaşıyosun çevren sadist ortadoğu ülkelerce çevrilmiş pkk sından tut dhkpc mlk türlü türlü terör örgütleri senin vatandaşını diri diri yakıyo öldüroyo ama bazı gerizakılılar revojam gibi ah bir türk boğaz kesse diye ağzı salyalı bekliyo abd avrupa senin üzerinde hakimi,yet mücadelesi veriyo her türlüğü provakosyonu yapıyorlar itlerini üzrimize salıyorlar senin cumhurbaşkanın defalarca suikastten kurtulmuş arkadaş olaysız ülke mi arıyosun fransaya git yok orad karışık demi götüm yemem diosam amerikaya git yoo orada her sene 6000 kişi ölüyor orasıda benim götüm yemez en iyisi yunanistan gidiyim olay yok bak orada parada yok ama olsun mis gibi yaşarım top gibi ölürüm diyosan başka .keyif senin ama mücadele edenlere dil uzatma oturduğun yerden sallamanın hiç külfeti yok demi
Holy shit I always thought you guys have mantı type food since I tasted some at a restaurant in Ankara. It had different spices, garlic, onion and lemon inside with minced lamb.