Barbaros
FULL MEMBER
New Recruit
- Reaction score
- 0
- Country
Bizim gözümüz hiç tutmiyordu Guleni, hep yetenekli insanlari toplamak istemeleri, israrla para yardimi istemeleri, sürekli insanlara görev yuklemeleri ve üstelemeleri, aralarinda tuhaf hierarchy olmasi. Ve Fettos'sun yapmacik hareketleri bizde zaten sogukluk uyandiriyodu ama onlarda yakina kadar açiktan bisey yapmamislardi. Asil yüzleri son yillarda ortaya çikti. Yani heryere siziyorlardi ve kurumlar açiyorlardi ama niyetleri kötü oldunu devleti ele geçirmek istediklerini kimse kesin olarak söyliyemiyordu. NE zaman hukumet biraz ustlerine gitti orgutlenmelerini engelledi, o zaman tam belli ettiler kendilerini.Kusura bakma dostum ama ben 2002 yılında lisedeyken biliyordum.Ben 2007 ye kadar Akp hükümetini de iyi sanıyordum.İlk geldiklerinde güzel şeyler yaptılar.Fakat daha sonra bi değiştiler.İnsanların yaşamlarına karıştılar.Atatürk düşmanlığı beslediler.O zaman zaten iyice ayyuka çıktı.Bizim cemaatlere yem etmek istemediğimiz çocuklarımız vardı,ama bu adamlar cemaatleri övmeye başlayınca televizyonlarda zaten halkın desteğini de kaybetmeye başladılar.Ulan vericek olsam zaten veririm.
Nurcu cemaatler zaten said nursiyi peygamber gibi görür.Adamlar bi enteresandır.Ekşide dahil karın doldurucu bilgiler var bu konuda.Ulan ne geliyosa cehaletten geliyo bu memlekete.Anam babam bile eskiden düzgün insanlardı,son senelerde bi sorunları oldumu hacı hocanın çözüceğini düşünüp okutturuyolar.
Bence ihbar edilmeli, devlet bunkari bilmeli.Okulları sayesinde bu kadar güçlendiler ama Allahtan çoğu kişi de döndü şimdi hala onu peşinden gidenlere acıyorum Ada'mı hala Mehdi gören
akıl fukaraları var