What's new

Çay Bahçesi

Hatanın bedelini Asker, Polis Doğu başta olmak üzere canıyla; vatandaş malı ve canıyla ödüyor; Peki Sn.Cumhurbaşkanı ne ile ödedi?

Normalde anlamsız tartışmalara girmem; buna ise sadece okuyanlara kim kimdir, necidir ibret olsun diye girdim ve devam ettim.

Takdiri okuyan samimi ve dürüst insanlar versin.
Arkadaş sen safmısın salak mısın yosa bilerek provakasyon mu yapıyosun inan bilmiyorum bu benim takdirim lan sen dünyanın en tehlikeli coğrafyasında yaşıyosun çevren sadist ortadoğu ülkelerce çevrilmiş pkk sından tut dhkpc mlk türlü türlü terör örgütleri senin vatandaşını diri diri yakıyo öldüroyo ama bazı gerizakılılar revojam gibi ah bir türk boğaz kesse diye ağzı salyalı bekliyo abd avrupa senin üzerinde hakimi,yet mücadelesi veriyo her türlüğü provakosyonu yapıyorlar itlerini üzrimize salıyorlar senin cumhurbaşkanın defalarca suikastten kurtulmuş arkadaş olaysız ülke mi arıyosun fransaya git yok orad karışık demi götüm yemem diosam amerikaya git yoo orada her sene 6000 kişi ölüyor orasıda benim götüm yemez en iyisi yunanistan gidiyim olay yok bak orada parada yok ama olsun mis gibi yaşarım top gibi ölürüm diyosan başka .keyif senin ama mücadele edenlere dil uzatma oturduğun yerden sallamanın hiç külfeti yok demi :hitwall:

https://defence.pk/threads/greece-occupied-16-turkish-islands.387400/

Bu linkte yer alan konu hakkında gerçek ve hakiki olmasına rağmen kimler nasıl yaklaşmış, ülkenin mi yoksa belli bir cenahın çıkarı için mi konuşmuş ilgi duyanlar için incelemeye değer ibretlik bir örnek. Bir tanesi ''şaka''(!) olsun diye Ermeni bayrağı koymuş bayrak kısmına.

Malesef mazisi bu forumda benden fazla olan arkadaşlar bunları afişe etmemiş.

Not: Bunlardan daha var; avatarında Türk bayrağı olup Türk'lük hakkında iler geri konuşan; Zaman gazetesine demeç verip daha sonra Neo-Osmanlıcılık ile ilgili romantik yazısını Trmilitary'de paylaşan( o zaman kişisel olmayan ama sert ve uzun bir cevap yazdığım); ve yakın zamanda bu foruma da üye olan çok bilinen üye hep belli; fakat ya gözden kaçmışlar ya da afişe edilmemişler.
Öncelikle haddini bil. Terbiyesizlik yapma. Ahmet'in Mehmet'in ne dediği beni ilgilendirmez. her insanı aynı kefeye koyma mantığındasın. Senin gibi düşünmeyenleri farklı yorumlamak hangi zihniyetin eseri? Bana burada formaliteden vatancı, milliyetçi şakşakçılığı yapıp kendi kesiminin yaptığı ihanetleri görmezden gelenin yorum yapması kadar saçma birşey olamaz.

Pardon küfür değil tehditmiş.Gerçi o da bi küfür,neyse.
hayır küfür de değil tehdit de değil. Yada ben sana deyip sözümü bitirip devam ettim. Yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim anlaşılan. Kusura bakma.

Öncelikle haddini bil. Terbiyesizlik yapma. Ahmet'in Mehmet'in ne dediği beni ilgilendirmez. her insanı aynı kefeye koyma mantığındasın. Senin gibi düşünmeyenleri farklı yorumlamak hangi zihniyetin eseri? Bana burada formaliteden vatancı, milliyetçi şakşakçılığı yapıp kendi kesiminin yaptığı ihanetleri görmezden gelenin yorum yapması kadar saçma birşey olamaz.

hayır küfür de değil tehdit de değil. Yada ben sana deyip sözümü bitirip devam ettim. Yanlış anlaşılmaya sebep verdiğim anlaşılan. Kusura bakma.
Neyse artık olan olmuş.
Şu an darbeden içeri alınan Akın Öztürk ün cv sine bi bak istersen.2013 de emekli edilicekken önündeki 2-3 tane komutan ergenekondan içeri alınmış ve bu adam general olmuş.Üstüne de 2015 de emekli edilicekken yaş üyesi yapılmış.Bu kadar ihaneti görüldüğü üzere memleket kaldırmıyor.

Fetö 40 yildir bu ulkede örgütleniyordu son yillarin isi degil bu, kimse kivirmasin. Dogrusu hiç kimse bunun parallel devlete dogru gittigini tahmin edememisti bilenlerde zaten bisey yapamazlardi çünkü arkasinda hep Amerika destegi vardi. Ne zaman hükumet bunlarin okullarini devr almak istedi o zaman kudurdular dügmeye bastilar. Söle yada böle mevcut hükumet bunlarin hakkindan gelmistir, bunu herkes biliyor. Darbecilerle ugrasicaniz yere daha olaylar çok sicak'ken karsi tarafa suç bulmak. Darbecilerin yaptini gölgelemekten ve darbecileri cesaretlendirmekten baska bise degildir.

Fetö 40 yildir bu ulkede örgütleniyordu son yillarin isi degil bu, kimse kivirmasin. Dogrusu hiç kimse bunun parallel devlete dogru gittigini tahmin edememisti bilenlerde zaten bisey yapamazlardi çünkü arkasinda hep Amerika destegi vardi. Ne zaman hükumet bunlarin okullarini devr almak istedi o zaman kudurdular dügmeye bastilar. Söle yada böle mevcut hükumet bunlarin hakkindan gelmistir, bunu herkes biliyor. Darbecilerle ugrasicaniz yere daha olaylar çok sicak'ken karsi tarafa suç bulmak. Darbecilerin yaptini gölgelemekten ve darbecileri cesaretlendirmekten baska bise degildir.
senin aynı yorumunu defalarca yaptım ama yine anlamadılar ısıtıp ısıtıp yine getiriyorlar belkide onlardandır bilemezsin

senin aynı yorumunu defalarca yaptım ama yine anlamadılar ısıtıp ısıtıp yine getiriyorlar belkide onlardandır bilemezsin

Arkadaşın söylediklerine katılıyorum.Konu şu an fetö ve saptırılmamalı.Ama ağaç sadece gövdeden ibaret değildir.Dalları da katmak gerek.Tadında ve dozunda.

Arkadaşın söylediklerine katılıyorum.Konu şu an fetö ve saptırılmamalı.Ama ağaç sadece gövdeden ibaret değildir.Dalları da katmak gerek.Tadında ve dozunda.
Adamlar nasıl bir sistem kurmuş inan insan hayret ediyo piramit gibi yada örümcek ağı gibi

Kasırgaları muhtemelen darbeye karşı gelicek polis ya da askeri birlikleri caydırmak için almışlar.Yoksa oldukları yerden de istediğini vururlardı..
Pkk lılar sağımızda solumuzda nasıl saklanıyorsa bu adamlar daha kolay saklanır.Şivesi falan da yok :)
Hangi birimiz bir pkk lının ayağına basabildik ki bu adamların basabilelim.Düne kadar korunuyolardı bide.

Kasırgaları muhtemelen darbeye karşı gelicek polis ya da askeri birlikleri caydırmak için almışlar.Yoksa oldukları yerden de istediğini vururlardı..
Pkk lılar sağımızda solumuzda nasıl saklanıyorsa bu adamlar daha kolay saklanır.Şivesi falan da yok :)
Hangi birimiz bir pkk lının ayağına basabildik ki bu adamların basabilelim.Düne kadar korunuyolardı bide.
Ak got kara got belli oluyor...bu kadar gec olmasi ayri konu tabii. Neyse sonunda herkes akillandi gibi gorunuyor vatan az kalsin elden gidince

Ak got kara got belli oluyor...bu kadar gec olmasi ayri konu tabii. Neyse sonunda herkes akillandi gibi gorunuyor vatan az kalsin elden gidince

Kara göt belli oldu da,ak göt için vakit var.Birinin dediği gibi " Bu darbe girişiminden sonra olanlar darbenin nasıl hatırlanacağını belirleyecek".
Şu an kritik ve kritik olmayan noktalara yerleştirdikleri adamlardan boşalan yerlere getirilmesi gereken insanlar,bu ülkenin normal denebilecek sınıfın yansıması olan laik,demokrat ve Atatürkçü insanlar olmalı.Gidip abuk subuk adamları getirirse iç savaşa doüru yürür kanısındayım..Biraz birlik olmak gerek.O zaman belki Akp yaptığı bazı yanlışları fetöcülere atabilir.
Bunun yanı sıra özellikle partiler kendi içlerindeki adamları da temizlemeli..

Daha yakina kadar hepimizin çok samimi oldumuz Gulenci arkadaslari varmistir ve hala vardir, eger fikirlerinden vazgecmedilerse. Sivil düzeyde de vatandaslar o haini desteklemeyi birakmali. Benim abimi gulenci yapmak istediler yapamadilar, okudugu universitede çok gulenci arkadaslari vardi. Ben lisedeyken Belçikada çok gulenci arkadaslarim vardi. Hangi birimiz Gulenin bu derecede gain örgüt oldygunu biliyordu ? Onun sadece dini lider oldugunu saniyorduk ve pesinden giden vatandaslarda ondan dolayi seviyordu. Yani insanlari en ummadik yerinden kandirdi bunca yil.

Daha yakina kadar hepimizin çok samimi oldumuz Gulenci arkadaslari varmistir ve hala vardir, eger fikirlerinden vazgecmedilerse. Sivil düzeyde de vatandaslar o haini desteklemeyi birakmali. Benim abimi gulenci yapmak istediler yapamadilar, okudugu universitede çok gulenci arkadaslari vardi. Ben lisedeyken Belçikada çok gulenci arkadaslarim vardi. Hangi birimiz Gulenin bu derecede gain örgüt oldygunu biliyordu ? Onun sadece dini lider oldugunu saniyorduk ve pesinden giden vatandaslarda ondan dolayi seviyordu. Yani insanlari en ummadik yerinden kandirdi bunca yil.
Okulları sayesinde bu kadar güçlendiler ama Allahtan çoğu kişi de döndü şimdi hala onu peşinden gidenlere acıyorum Ada'mı hala Mehdi gören
akıl fukaraları var

Kusura bakma dostum ama ben 2002 yılında lisedeyken biliyordum.Ben 2007 ye kadar Akp hükümetini de iyi sanıyordum.İlk geldiklerinde güzel şeyler yaptılar.Fakat daha sonra bi değiştiler.İnsanların yaşamlarına karıştılar.Atatürk düşmanlığı beslediler.O zaman zaten iyice ayyuka çıktı.Bizim cemaatlere yem etmek istemediğimiz çocuklarımız vardı,ama bu adamlar cemaatleri övmeye başlayınca televizyonlarda zaten halkın desteğini de kaybetmeye başladılar.Ulan vericek olsam zaten veririm.
Nurcu cemaatler zaten said nursiyi peygamber gibi görür.Adamlar bi enteresandır.Ekşide dahil karın doldurucu bilgiler var bu konuda.Ulan ne geliyosa cehaletten geliyo bu memlekete.Anam babam bile eskiden düzgün insanlardı,son senelerde bi sorunları oldumu hacı hocanın çözüceğini düşünüp okutturuyolar.

Back
Top Bottom