What's new

Çay Bahçesi

Haber yokmu daha MAK'lardan.. O adamlar Ya bence kullanildi gibi hislerim var.. Inshallah oyledir.
Adamlar Kuculugun Hayallidir bir asker olmaktan.. Egitimlerde direndiler ve sabirla basardilar.. Aklim hala almiyor bu adamlar.. Ya kullanildi ve kandirildi

Beyler, Erdogan MGK kurulundan sonra önemli bir açıklama yapacakmış. Sizce ne olacak? Bence profesyonel orduya geçiş

Haber yokmu daha MAK'lardan.. O adamlar Ya bence kullanildi gibi hislerim var.. Inshallah oyledir.
Adamlar Kuculugun Hayallidir bir asker olmaktan.. Egitimlerde direndiler ve sabirla basardilar.. Aklim hala almiyor bu adamlar.. Ya kullanildi ve kandirildi
Sen cumhurbaşkanı nı suikaste giidyorsan kandırılmadın da kullanilmadın da. Polis ile karşı karşıya gelidiğinde anlayacaktın ne bok olduğunu hemen teslim olacaksın. Bunlar ihanet etti, şuan böyle görünüyor. Ya devlet başa ya kuzgun leşe...

2 tane mak yakalanmış.Yalan haber değilse ifadelerini okudum.Yönetimin orduya geçtiğini.Emri genelkurmay başkanından aldıklarını düşündüklerini falan yazmışlar.
Ben cumhurbaşkanının şu anda böyle bir açıklama yapmasını hiç doğru bulmuyorum.Kenetlenmemiz gerekirken ne bilim yani,darbe olmuş gece 2 de millet meydanda,tutup ne topçu kışlası ne alaka? Ulan 3 generalden 1 i içerde.Topçu kışlası mı kurtaracak memleketi.Keza olayın kışla olduğunu da düşünmüyorum.İstanbulda bu kışlaya benzer başka bir kışla yıkıldı.Dümdüz edildi.Ayrıca bazı tarihi yapılarda tahrip edildi.
İşin diğer tarafı,Erdoğan'dan şu anda gezi zamanı beklenen gibi kapsayıcı açıklamalar bekleniyor fakat bu olabilmiş değil.
Şu an adam ben herkesin cumhurbaşkanıyım deyip kapsayıcı konuşsa AKp nin oy oranı da artar.

Ülkenin üniformasını giyen 20 yaşındaki Vatan evlatlarını linç eden insanlarda Vatan bilinci aranamaz; Din bu davranışa kılıf edilemez; Adalet bu şekilde çocukları linç ederek tecelli edemez.

Türk Ordusunu ve Ülkeyi ''ne istediler de vermedik'' özetiyle bu duruma düşürenler başta olmak üzere Türk Ordusu ve çocuklarına Linç ve Ölüm kastı olanlar adalete teslim edilip yarglanmalılar.

Guys what do you think now? Do you think there will be any changes in the structure of the military the intelligence or the police after the coup attempt and is there any chance for the old heroes arrested before to be taken back to the military like Engin Alan, Levent Goktas etc etc

Ülkenin üniformasını giyen 20 yaşındaki Vatan evlatlarını linç eden insanlarda Vatan bilinci aranamaz; Din bu davranışa kılıf edilemez; Adalet bu şekilde çocukları linç ederek tecelli edemez.

Türk Ordusunu ve Ülkeyi ''ne istediler de vermedik'' özetiyle bu duruma düşürenler başta olmak üzere Türk Ordusu ve çocuklarına Linç ve Ölüm kastı olanlar adalete teslim edilip yarglanmalılar.

200'den fazla Sivil ve Polis Katledildi onların hesabını kim verecek? Keşke 3,5 Asker için ortalığı yakıp yıkanlar Kendi Polis ve Halkı için de aynı insanlığı ve hassasiyeti gösterse. 3,5 askeri gündem yapıp Sivilleri ve Polis'i görmezden gelende ben insanlık aramam! Umarım o askerlere bunu yapanlar cezasını çeker.

Yakalanan Birimler emir GenelKurmay'dan geldi sandık demişler. Ek olarak Cumhurbaşkanının olduğu söylenmemiş terör eylemcisi olarak gösterilmiş gidecekleri yer. Ama şöyle birşey var bazı haber kaynaklarında Cumhurbaşkanına saldırı girişiminden sonra Cumhurbaşkanı kaçırılıp yurt dışına götürülüp kaçtı süsü verileceği yönünde haberler var. Haber doğru ise için içinde timler de var. Herşeyden haberleri var demektir bu.

Last edited:
Last edited:
200'den fazla Sivil ve Polis Katledildi onların hesabını kim verecek? Keşke 3,5 Asker için ortalığı yakıp yıkanlar Kendi Polis ve Halkı için de aynı insanlığı ve hassasiyeti gösterse. 3,5 askeri gündem yapıp Sivilleri ve Polis'i görmezden gelende ben insanlık aramam! Umarım o askerlere bunu yapanlar cezasını çeker.

Yakalanan Birimler emir GenelKurmay'dan geldi sandık demişler. Ek olarak Cumhurbaşkanının olduğu söylenmemiş terör eylemcisi olarak gösterilmiş gidecekleri yer. Ama şöyle birşey var bazı haber kaynaklarında Cumhurbaşkanına saldırı girişiminden sonra Cumhurbaşkanı kaçırılıp yurt dışına götürülüp kaçtı süsü verileceği yönünde haberler var. Haber doğru ise için içinde timler de var. Herşeyden haberleri var demektir bu.

Yazdığım mesajın ikinci paragrafında tekrar yazıyorum; hala Polis ve Vatandaş konusunda samimiyeseniz, cevap verin lütfen.

Yazdığım mesajın ikinci paragrafında tekrar yazıyorum; hala Polis ve Vatandaş konusunda samimiyeseniz, cevap verin lütfen.

Bu yapılanmayı 15 yıla sığdırmaya gayret etmekte ki amacınız ney? Bir Tuğgeneral veya Albay'ın Darbe'ye destek olmasının baştakiler ile %100 bağı yok demiyorum var muhakkak. Olayı şahsileştirmenin anlamı yok. Bu tip haberler canımı sıkıyor. Asker üzerinden acıtasyon yapılıyor katledilen Siviller ve Polis hiç yok. Bunları yapanlar da Hükümet karşıtı ve Darbe şakşakçılarından başkası değil.

Back
Top Bottom