Oguzhan
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Emniyet müdürlüğüne saldırı anı.Mak dahilindeki Skorsky helikoptere bağlı gatling topundan.
Edit.Mit imiş özür dilerim.
Edit.Mit imiş özür dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bu saldırıları yapan UH-60 tipi helikopter düşürüldü
Saldırıları yapan F-16 lar indirildi
Zırhlı araçlarda muhtelif hasarlar var
Bunun dışında envanterde eksiklik yok
yalan haber. Fikri Işık envanter de eksik yok dedi...45 helikopter kayıp olsa şuan her yer bombok duBir Adet Fırkateyn 45 tane Helikopter kayıp falan deniyor. Asparagas haber galiba
Bir Adet Fırkateyn 45 tane Helikopter kayıp falan deniyor. Asparagas haber galiba
MAK ları hala avlıyorlar. Adam lar yok orta da hala45 değil de 4 olabilir. Bu skorsky lerden 1 i vurulmuş.Şu tbmm yi vuran galiba. Diğer 2 si kalkmasın diye akıncı da vurulmuş.F4 de aynen öyle.Belki yunanistana giden helikopteri de katarsak 4.
İzmire suikaste 3 helikopter gitmiş.2si dönmüş.1 tanesi orda kaldı teknik arıza nedeniyle sanırım.
Kaçırıldı falan denilen yavuz zırhlısını için birinci elden bilgi aldım.Kaçırıldı mı diye sorulduğu anda yooo karşımda duruyo denmişti.Ama bi kalkışma olmuş.
MAK ları hala avlıyorlar. Adam lar yok orta da hala
O adamlar bir sikime kaçamaz bence. Şuan komadolar burunlarında kan kokuysuyla avlıyor herifleri. Bu arada o techizatı gördüm fotolardan, ama bir detay var: sadece bir piyade tüfeği bulumuş yani bu adamların çoğu teslim olmayı hala düşünmüyor. gebereceklerBen onların yerinde olsam ne bilim suriyeye falan kaçardım.Allah kimseyi durumlarına düşürmesin.
Şu an vatansız insanlar.Ayrıca ülkemizin en elit askerlerinden.Giden emeklerimize yazık.
Techizatı bırakmışlar zaten komple.Jandarma toplayıp sergilemiş.
Bizim yolumuz bellidir.Atatürk ilke ve inkılaplarına tam bağlı,laik-demokratik bir ülke.
Şu an iktidarın yediği hurmaları hep beraber çıkarıyoruz.
Ordunun yerini alamaz, hem darbeci helikopteride Ordu vurdu bir grubun yaptigini tüm orduya mal edemezsiniz, yillardir bu vatani korumak icin pkkya sehit veren ordumuza leke süremezsiniz, ne cabuk unuttunuz yanlis politikalar sonucu verdigimiz sehit sayisini, akliniz basiniza alin bu gidisle ülkeyi böldürtceksiniz.Polis ve Deniz Kuvvetleri.
Öyle kafa yapısının karşısında durmak lazım. Tüm orduyu hain ilan eden vicdansızdır. Bu kadarOrdunun yerini alamaz, hem darbeci helikopteride Ordu vurdu bir grubun yaptigini tüm orduya mal edemezsiniz, yillardir bu vatani korumak icin pkkya sehit veren ordumuza leke süremezsiniz, ne cabuk unuttunuz yalis politikalar sonucu verdigimiz sehit sayisini, akliniz basiniza alin bu gidisle ülkeyi böldürtceksiniz.
Aynen katiliyorum, son birkac ayda yüzlerce sehit verdi ordumuz, simdi sirf bir ufak grubun yaptigini tüm orduya mal edenler biraz vicdanini yoklasinlar, ne demek yahu Ordu dagitilsin?Öyle kafa yapısının karşısında durmak lazım. Tüm orduyu hain ilan eden vicdansızdır. Bu kadar