ya arkadaş sen ne kadar tırsak bişey missin ya o ismini değiştir Oğuzhan ismini lekeliyosun kendine gel
Ben sana sosyal medyamı vereyim kardeşim çekincem yok.Ben suçsuz insanların ölmesini istemiyorum.
Bu darbe girişiminden herkesin haberi vardı nerdeyse.Hiç gazete ya da blog okuyor musunuz? Ama iktidar yanlısı olanları değil.
Bangır bangır heryer bağırıyordu fetöcülerin askeriye içindeki güçlü yapılarından.Tv programları bile oldu.
Herkes kimin ne olduğunu biliyordu.Çok mu zordu ergenekondaki gibi adamları alması.
Hani yorum yapıyorsunuz ama birşey söyleyin.Yaftalamayın.
Ben size konu hakkında yorum yaparken ne hakaret ettim ne başka bişey.Ama nedense sıkıştığınız yerde laf atmaktan başka bişey yapmıyosunuz.
İkna edin kardeşim beni,karşı argümanlarınızı sunun.Haksızlığımı anlatın.
Ben de biliyorum halkın büyük katkısı olduğunu.Ama elinde tabanca keleş polisin yardımına giden insan mıydı hepsi bunların.Suçsuz günahsız düz vatandaş.Sırf kızılayda toplanıldı diye cobra oraları taradı.
Bu arada buna bugün denk geldim.Biz izleyin.Özellikle 30. saniyeden sonra.
1. Belki ilk anda değil ama daha sonradan silah bırakan erlere linç edenlere cezaları verilmeli.Asker tekmelediğim için ayakkabılarımda kan var diye paylaşım yapanlar bulunmalı.
2. Ordumuzda büyük bir açık var şu anda.Atatürk ilke ve inkılaplarına tam bağımlılık esas alınmalı.Ergenekonla uzaklaştırılmış generallere iade-i itibar yapılmalı.
3. Cadı avına dönüşmemeli iktidarın eylemleri.Şu an normalde kılına dokunulmicak adamlar darp edilerek götürüldü.Bu adamların hepsinin işbirlikçi olması imkansız.Bu adamlar bize lazım.
4.Özellikle askeriyeden alınan generaller.Ki nerdeyse hiçbişr tugayın komutanı kalmadı.Düzgün muamele yapılmalı.
Muhtemelen 2. dalga bir darbeden korkulduğu için alındılar ama atıyorum en azından yarısının darbe ile ilişjkisi yoktur.Varsa zaten yazık bu vatana.