parti liderleri bile hemfikir bu konuda, birileri nedeb bi taraflarini yirtiyo acaba
Neye göre değersiz?
Sığındığın atamızın fotoğrafına göreyse eyvallah.
Önce bişeylerin arkasına saklanma,seni bi görelim.Ondan sonra farklı bi düzeye geçiririz konuşmalarımızı..
Darbe 1.. ordu komutanının tv ye çıkıp askerin kışlalara dönmesini emrettiği an bitmiştir.
Ben halkın bu duruma katkısını yatsımıyorum..Sadece kendi canını 30 000 ft de korurken insanları tankların üstüne sürmesini sindiremiyorum.
Ya birader bak hakaret edip vurguluyorum anlaman için.
Gerçek olan ortada illegal bir darbe girişimi var, darbenin legal'i de olmaz bana göre de anlaman için yazayım.
ikincisi, emir komuta dışında gelişen bir olay var.
Asker ülkesini korumak için ne yaptı bu darbecilere karşı? Kendi gücünü sürdü sahaya, yani darbe karşıtı emir komuta zincirindeki adamları, doğru mu?
Peki siyasi doğası gereği ne yapar? Kendi destekçilerini ve darbe karşıtı halkı sürer sokağa, neden?
Anlattım o **** kafan anlamalı artık.. sivilleri vurmak onların işine gelmez, isteseler de vurmak istemezler ki, meşruyet kazanmamasından korkarlar bu işin...
Ayrıca x kişi 30 bin feet yada 70 bin feet'te olması önemli değil, adam indi mi indi ak oraya. gerisi teferruat. demedi ki ökkden tim gönderin beni korumak için güvenli bir yere götürün.
sen hala neyin lafını yapıyosun? türkiye tek yürek olmuş bu konuda, hocan'ın kıçı dara mı düştü noldu, ona göre tartışalım.