Adıvar
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
Süleyman Soylu yargılanır, İmralı'ya bölücübaşının yanına konur. Çözüm bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Once kendi salak politikalarınızı bi değiştirin, iktidar olmayı becerin, sonra kendi devlet politikanızı belirlersiniz. Pabuç kadar dil, nohut kadar beyin var. Aman nazar değmesin
Süleyman Soylu yargılanır, İmralı'ya bölücübaşının yanına konur. Çözüm bu.
https://eksiup.com/6524618d241
Sosyal medyada dolaşan yeni kabine listesi iddiası. Büyük ihtimalle yalan dolan, fakat olur da ciddi listeyse İsmail Demir Savunma Bakanı olarak geçiyor.
Suçlu: Yağmur.
Tinleri şad, mekanları uçmağ olsun.
Allah sadece siyasal islamcilarin midir? Herkesin dini inanclarina saygi duyarim. Ateist olsun deist olsum hic beni ilgilenmiyor ama ben de inanclarima saygi duymasini beklerim ve dinime karsi hakaret etmeye izin vermeyecegim. Siyasal islamcilari Allah'i siyasi hedeflerine ulasmalari icin kullaniyor. Sende oyle yapacaksan kusura bakma... Hac'i yasakladin, birilerinin musluman olmayan hareketleri ile hakaret ettin ve simdi Allah'in ismi ile dalga geciyorsun. Yeter!"Suçlu: yağmur"
Yani allah...
Siyasal islamcilarin tanrısı nedense hep garibanları cezalandiriyor...
Yeni Savunma Bakani Hulusi AKAR?!??! Inanilmaz! Yeni Genelkurmay baskani kim olacak sizce? Bence Yasar Guler.
Evet onu da gordum. Yasar Guler, Umit Dundar, Metin Temel yaziyorlar. Bunlarin arasinda 100% Metin Temel secerdim.Ümit Dündar söyleniyor