Ulytau
FULL MEMBER
New Recruit
- Reaction score
- 0
@Ulytau sen orta asyali'misin?
Arkadaşlar öncelikle hepimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.
Xenon kardeşim ben baba tarafından Kütahya/Tavşanlı ''Kayı'' Anne tarafından ise Giresun/Göreleliyim ''Çepni boyu'' Ulytau grubunu çok severim o yüzden bu rumuzu kullanmaya başladım,hoş Türk olarak tabi ki ata topraklarımıza ilgim var hatta bir kaç ay önce iki tane Kazak abla senin burada ne işin var diye sormuştu,keşke hepiniz buraya gelseniz dediğimde buralıyım deyince biz seni bizim Türkmenlerden sanmıştık demişlerdi
Bir de arkadaşlar özellikle Türk Savunma Sanayi ile alakalı ilerleyen projelerde bir takım ecnebilerin görünüşe bakılırsa kuyruk acısı var,işin komiği Burak Bekdil isimli adamı devamlı ''kaynak'' olarak gösteriyorlar,zamanında TAI ANKA'nın ilk test uçağı düştüğünde Türk Malı Anka düştü manşeti büyük ihtimal bu adamın elinden idi.
Anlamadığım bir husus bu Burak Bekdil isimli şahsiyetsiz Türk Savunma Sanayi ve projeleri hususunda büyük bir kuyruk acısı var,bunun ilk yazılarına göre Anka hiç uçmayacaktı,Altay yalan olacaktı,T129 uçmadan parende atacaktı,Milgem ise direk batacaktı (Azıcık abartıyorum ama adam böyle biri) hatta en son Hürkuş ile TF-X projesine de cırladığı görülmüştür.Bilmiyorum tanıyan eden var mı fakat yabancılardan alım olduğunda sevgi kelebeği olan bu adam TÜRK adı geçince çıldırıyor.Zaten yanılmıyorsam ABD'de yaşamakta.
Hatta HQ-9 projesinde adını açıklamak istemeyen NATO yetkilisi bile bu adam olabilir
Last edited by a moderator: