Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
New Recruit
Hosbulduk. Bende bu forumu 3 sene falan takip ediyordum ve 1 ay evel katilim dedim.Uzun zamandır arka planda takip ediyordum forumu bi selam vereyim dedim. Umarım hepiniz iyisinizdir, yeni arkadaşlar katılmış onlarda hoşgeldiler.
Arkadaşlar bide bu yeni çıkan 21 yaş asker alımı ne anlama geliyor? Benim yaş olmuş 19, yazın Türkiye'ye gelecegim nasip olursa şimdi havaalanında apar topar götürürler mi askerliği uzatmazsak? Aslında fena olmazdı biraz kitaplardan kafamızı çıkarmış olurduk..
Uzun zamandır arka planda takip ediyordum forumu bi selam vereyim dedim. Umarım hepiniz iyisinizdir, yeni arkadaşlar katılmış onlarda hoşgeldiler.
Arkadaşlar bide bu yeni çıkan 21 yaş asker alımı ne anlama geliyor? Benim yaş olmuş 19, yazın Türkiye'ye gelecegim nasip olursa şimdi havaalanında apar topar götürürler mi askerliği uzatmazsak? Aslında fena olmazdı biraz kitaplardan kafamızı çıkarmış olurduk..
Hosbulduk. Bende bu forumu 3 sene falan takip ediyordum ve 1 ay evel katilim dedim.
Uzun zamandır arka planda takip ediyordum forumu bi selam vereyim dedim. Umarım hepiniz iyisinizdir, yeni arkadaşlar katılmış onlarda hoşgeldiler.
New Recruit
Bi kere 19 yaşında askere alınmazsın benim zamanımda 20'ydi, şimdi 21 olmuş, endişe etmeni gerektirecek bi durum yok.
21 olduktan sonrada 2 sene tecil etme hakkın var zaten.
Bir ayda 750 post.
Gerçi, 750/30 = Günlük 25 post.
@olcayto nun bir ara günlük ortalama 32 postu
Hosbulduk. Bende bu forumu 3 sene falan takip ediyordum ve 1 ay evel katilim dedim.
Bi kere 19 yaşında askere alınmazsın benim zamanımda 20'ydi, şimdi 21 olmuş, endişe etmeni gerektirecek bi durum yok.
21 olduktan sonrada 2 sene tecil etme hakkın var zaten.
Bir ayda 750 post.
Gerçi, 750/30 = Günlük 25 post.
@olcayto nun bir ara günlük ortalama 32 postu
New Recruit
Sanırım isveç vatandaşlığı vardı sizde? Vize yi ödemeyi göze alırsın sadece isveç nufusun ile giriş yaparsın, birşey olmaz.
Eskisi gibi askerliği pek dert etmiyorlar zaten. Konsololuğu da aramını tavsiye ederim.
Askerliği uzatmayı neden tercih etöiyorsun?
Bu arada, tekrar aramıza hoşgeldin.
Dinime küfreden müslüman olsa bari
Şu eski postlari bir bulalım bakalım.
New Recruit
bu archdemon adami iki kere ayni soruyu sordum ama cevap alamadim.
Can israeli jets target Turkish Jets?
Hoşbulduk ağabey
Az önce yazdığım gibi, belki kısa dönem tarzı birşey çıkar diye o yüzden uzatma taraftarı değilim. Evet, çifte vatandaşım. Vizeyi ödemeyi göze alırsan diye yazmışsınız abi, biraz açarmısınız bu vize olayını? Konsolosluğu önümüzdeki günlerde ararım.
New Recruit
Eğer gümrük memuruna sadece İsveç pasaportunu verirsen, yabancı uyruklu sıfatı ile giriyorsun ülke'ye.
Kuzenim 4 ay önce öyle gitti Türkiye'ye. Ordan biliyorum.
Ayrıca tecil etmeye sıkıntı yapma kendine.
Bir Sene içinde 6 aydan fazla Türkiye'de kalırsan, devlet zaten senin o 38 yaşa kadar olan tecilini iptal ediyor.
Tecilin sadece yurtdışın'da ikamet ettiğin süre için geçerli.
Askerlik yapmak istiyorsan, gerçekten öyle bir niyetin varsa. Üniversiteyi bitrdikten sonra, diplomanı bir yurtdışı eğitim ateşiliğin'ten denkliğini al. 6 ay askelik yaparsın.