yeah, it literally means middle fingerAgar man tue shahre Irani "thumbs up" bedam, mardom fekr mikonan fosh dadam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
yeah, it literally means middle fingerAgar man tue shahre Irani "thumbs up" bedam, mardom fekr mikonan fosh dadam?
چگونه معاهده ژنو بازی دو سر باخت برای ایران شد
.
موضوع خیلی ساده است دو مقدمه و یک نتیجه
مقدم 1) معاهده امضا کردیم که بسیاری از فعالیت های هسته ای را تعطیل کنیم از آنطرف هم تعداد اندکی از تحریم ها برداشته شده و تحریم جدید وضع نشود
مقدم 2) آمریکایی ها از یک سو تهدید بسیار جدی کرده اند که اگر ایران معاهده را نقض کند با ایران وارد جنگ می شوند و از سویی شروع به نقض تعهداتشان کرده اند.
نتیجه:
دوراه داریم
الف) یکطرفه به معاهده ادامه بدهیم درحالی که هیچ تضمینی نیست که آمریکا و غرب به تعهداتش جامع عمل بپوشاند که معنایش باخت است
ب) از معاهده خارج بشویم که نتیجه اش می شود جنگ و لذا باز هم باخته ایم
و اینطور می شود که در هر صورت ما بازنده این معاهده خواهیم بود
manzore shoma lafze mobarake bilakh hast ?
hamoun middle fingerWhat is that?
Agar man tue shahre Irani "thumbs up" bedam, mardom fekr mikonan fosh dadam?
you dirty b!tchmanzore shoma lafze mobarake bilakh hast ?
تحریمهای جدید امریکا، خلاف"روح توافقنامه" یا خلاف "متن توافقنامه" ژنو!؟
تصریح متن تحریمهای جدید به "هسته ای بود" علت تحریم
نگرانی از توجیه تراشی داخلی برای نقض عهد امریکا
ظهور یک عقل کل به نام "دکتر محمود سریعالقلم" در دولت روحانی
البته با مدارک علمی فوق معتبر
در ضمن خدمت دوستان اصلاح طلب عرض میکنم که جدا با این واکنش ظریف به تحریمهای جدید مشعوف شدیم
جوابی مناسب، حساب شده، هدفمند و هوشمندانه
و صد البته غیر قابل بازگو برای ملت
سلام
فعلا که می خواد بزنه توی دهن منتقدین داخلی .... آمریکایی ها هم باید راحت باشند .... بنایی که امروز باهاش کار می کردم هم فهمید که آمریکایی ها می زنند زیرش و باز بهانه تراشی می کنند ... ولیکن ...
مغایرتهای جدی گزارش روحانی با واقعیت ۲۵ساله اقتصاد ایران - سایت خبری تحلیلی تابناك
واکنش جان کری به خروج ایران از مذاکرات - سایت خبری تحلیلی تابناك
سلام
فقط به کامنت اول و میزان مثبت و منفی ها نگاه کنید تا عمق فاجعه رو ببینید ...
@rmi5 mano tu forum haye site zayee nakon orherwise deal u another
آقا من این آنتی ویروس پادویش رو در حالت حداکثر سکیوریتی روی کلکسیون ویروسام چک کردم از 28 تا ویروس فقط 13 تاش رو شناخت
خدا به داد اون شرکتای دولتی برسه که بخوان از این استفاده کنن
داداش انتی ویروس شید رو امتحان کردی ؟ از بچه ها شنیدم خیلی کاراییش بالا هست حتی از نمونه های خارجی هم بهتر جواب میده.آقا من این آنتی ویروس پادویش رو در حالت حداکثر سکیوریتی روی کلکسیون ویروسام چک کردم از 28 تا ویروس فقط 13 تاش رو شناخت
خدا به داد اون شرکتای دولتی برسه که بخوان از این استفاده کنن