twilight
FULL MEMBER
- Reaction score
- 0
- Country
داداش اگه میشه یکم واضح تر توضیح بده. مثلا ادرسی که اینا رو توی درایو سی دیدی بده ما هم بریم یک چک کنیم. بعد اگه هم این عکس ها تهیه میشه و ارسال میشه به نظرت داره واسه کی ارسال میشه ؟ یعنی از داخل دارن چک میکنن ؟ من خودم شک برده بودم یک مدت بعضی از مسائلم چک میشه اما اگه به این شدت از داخل چک میکنن من از همین الان میرم اینترنتم رو میبندم میشینم تو خونه به در و دیوار نگاه میکنم. لطفا بی جواب نذار پستم رو
ممنون.
سلام
البته ، این رو بنده با برنامه بازآوری اطلاعات حذف شده ی
Recuva
به دست آوردم ...
دوستان می گند رویه ی عادی ویندوز ( خود سیستم عامل ویندو ) هست
، ولیکن من اصولا آدم منفی باف و شکاکی هستم
فکر نکنم کار داخلی ها باشه چون نه فایر وال ها نه آنتی ویروس کاری نکردند ....
در حالت عادی هم بنده پهنای باندم رو چک می کنم ( چون از اینترنت حجمی استفاده می کنم ) باید بدونم چی به چی می شه ...
فقط یک حجم نا معتبری هست که زمان استفاده از فیلتر شکن ها ( چندتا کتاب خاص هست که سایت هاشون فیلتره و برای دانلودشون باید .... ) یک حجم نا مشخصی رد و بدل میشه ...
تازه ، طبق اون توافقنامه ی استفاده از فیلتر شکن ها ( بخصوص سایفون ) خود شرکت گفته بعضی از اطلاعات شخصی برای کار تحقیقاتی رصد می شه ...
حالا هم این بعضی اطلاعات خودش یک زمینه ی نا محدود و نا مشخص هست و همین این کار تحقیقاتی ....
کلا این فیلترینگ بی مورد و بی حساب کتاب ( بخصوص سایت های انگلیسی زبان که به صرف مثلا یک عکس کل سایت رو فیلتر می کنند ) شده بلای جان ملت ....
خیالت راحت ، داخلی ها اونقدر بی بودجه نشدند که بخوان به صورت تک تک همه رو بررسی کنند ... این کارها فقط از یک سازمانی مثل ان اس ای آمریکا بر میاد که بنا به اظهارات اسنودن ، ایران و عراق بزرگترین نقاط تمرکزش هستند ....