عزیز دل حرف من اینه که کشور ما خیلی مهم تر و بزرگ تر از این چیزیه که الان هست زیر دست این حکومت
ما مثل اون مثال انجیل هستیم که می گه باید از خاک برخیزیم تا به ارش برسیم
یعنی باید این رژیم عوض شه
راهی برای اصلاحش نیست چون بیش از اندازه آلوده شده
و یه عضو رو هرچقدر هم عزیز اگه زیاد تر از حد چرک بزنه باید قطع بشه تا بقیه اعضا بتونن ادامه بدن
i am so sorry for posting in persian but this friend of mine written in finglish so
i had to answer him in persian
tnx for your patient
منم مخالفت دارم و اعتقادی به این سیستم ندارم.چند نفر دیگه هم تو این فروم دارن. مخالفت با حکومت دلیل بر ایران ستیزی نمیشه. تو تاپیکی که عکسهای منظره و .. ایران گذاشته میشه شما رفتی 4 تا عکس از زباله گذاشتی میگی ایرانه. کدوم ایرانی این کارو رو می کنه؟ مال کدوم کشور دیگه ای این کارو کردن؟ کدوم ایرانی جز مجاهدین خلق که سابقه ی خیانتشان برای همه آشکاره و همه ی ایرانیا از هر گروهه از اینا متنفرن این
کار رو می کنند؟
نمی گم شما هستی ولی این رفتار شما، اون افراد را به یاد من می اندازه.
اعلام مخالفت با حکومت با تحقیر ایرانی خیلی فرق می کنه. ما حتی تو یک فروم بین المللی نمیایم بحثای سیاسی داخلی رو مطرح کنیم. چون چیزیی
هست که به خودمون مربوطه. من و شما بریم تو قسمت بحث به زبان فارسی هر چی می خوایم ضد حکومت بگیم.
این که بگیریم هم نوا با 4 تا عرب و ترک شروع به مسخره کردن خودمون کنیم اسمش نمیشه ایران دوستی. خود من از صنایع نظامی ایران همیشه دفاع می کنم.چون این چیزا رو ملا جماعت که نساخته، تلاش یه عده متخصص از بین همین مردم بوده. هر جا هم که خودم اعتقاد داشته باشم اون چیز مشکل داره اونجا ساکت می مونم و نظر نمی دم نه اینکه هم نوا با 4 تا خارجی که ایران به تخمشون هم نیست بشم.
اینا کلا چشم دیدن ایران رو ندارن. هر چه قدر من و شما بدبختر باشیم اینا بیشتر خوشحال می شن.
منم اعتقاد دارم جایگاه ما خیلی بالاتر از اینجاست ولی نمی یام 4 تا چیز که زحمت کشیده شده و خوب هست را به علت مخالفتم با حکومت فعلی زیر سوال ببرم.
باز با این کار اونقدر ناراحت نشدم و اهمیت چندانی نداشت. ولی اون تاپیک عکسهای ایران حقیقتا جز ایران ستیزی برای من معنای دیگری نداشت. اگر واقعا نیستید پیشنهاد می کنم پاکشان کنید.
خود من یا عضو دیگری به نام سورنا که مخالفت با حکومت هم داریم در آنجا همچین کاری نکردیم . اقدام به گذاشتن تصاویر نیز کردیم.
اگه نیاز دارید می توانیم ادامه بحث رو به تاپیک گفتگو به زبان پارسی منتقل کنیم.
I'm sorry too for posting in Persian.