Bak burasi Baku merkez pazari. Islamiyete gore domuz kesilen ve satilan yer mundardir. Oradan ekmek bile alinmaz.
Rusca biliyorsunuzdur kesin. Okuyun ne yaziyor?
Азербайджане очень умеренный ислам, здесь спокойно продают свинину. Во-первых, для русского населения, да и многие азербайджанцы любят жареную хрюшку. У них светское государство и советское наследие.
Azerbaycan'da islam cok ilimli, rahatca satiliyor domuz eti. Ilk olarak Rus nufus icin, ayrica bircok Azeri kizarmis kikirdagi seviyor
Onlarin sovyet devleti ve mirasi var.
Afiyet olsun yiyin
Ama yemiyoruz diye yalan soylemeyin.
Ben kendimi cok mubarek gormuyorum sizin gibi. Sizler utanmadan yalan soyluyorsunuz.
Bu azerilerin eski SSCB cografyasinda diller destan domuz sashliklari vardir. Azeri erkeklerinin calisabildigi diger bir sektor mutfak ve restorandir. Rusya'da tatil bolgelerinde domuz sishleri bunlardan sorular. Rusyadaki butun Azeri lokantalarinda menuler domuz sisi ustune kuruludur. Ben daha domuz eti yemeyen Azeriye rastlamadim. Hatta daha gecen hafta azerinin biri sen domuz yemiyon mu? "onun eti pek tatli" dedi
Ayni oglan Turkiyede Hallowen kutluyorlar mi? diye sordu. Bende yok dedim.
Bizim Azerbaycan'da Hallowen kutlanir dedi. Medeni insanlar kutlarmis Hallowen'i
Orada oyle kabul ediliyormus.
Ben alismadigimdan domuz yemiyorum, gunhi benim icin onemli degil. Musluman olduguma dair bir iddiam yok. Ancak bunlar muslumanim diyor o zaman haram degil mi? Muslumana domuz eti yemek, hele satmak yakisir mi?
Kirimda tanidigim Azeri bir "Imam" lokantasinda bira satiyordu.
Google da Azeriler Moskova'da yaz bakalim ne gorseller bulacaksin.
Bak ben senin icin kisayolu kopyalayim.
Азербайджанцы в Москве - Пошук Google
Daha neler neler.
Ey saf Turk kardesim, sana ne tatli sozler soylecekler, ne kadar icten sarilacaklar sana. ah ah.