nerden mezunsun 2 yıl yat 2 yıl kalk anadolu üniversitesi mi
isteersen sana mezuniyet belgesi ayarlayayım fen lisesi karizman olur.
sahi seni neden aselsana almadılar madem bu kadar haveslisin vebali büyük oğlum öbür dünyası da var bu işin. Sen mühendissen ben profum amk
Oğlum bak burada asr dker ya da askeri kökeni olmayanlara yazıyorum;
En iyi silah düşşmandan üstün ve düşmanın özelliklerini bilmediği silahtır. Burada atıp tutuyorsunuz ya vebali büyüktür beyler. Bak momentumdan gidecem diğerleri bana kalsın kabak gibi sırıtıyorsunuz sizin olmayan düşünceleri yazmayın bunun öbür dünyası da var. 7.62 meerminin barutu değiştirilebillir hacim aynı kalmak şartıya çekirdeği hafifletilebilir. Daha düşük hacim teknoloji demektir. Yarın öbürgün menziliniz yetmez. DÜşman harcar kitle halinde babalara gelirsiniz ne silah bilgisi isteyin verdikleriyle yetinin fikriniz varsa söyleyin ya da susun.
Ben niye bu forumdayım eşek arısıyla ilgileniyorum otomatik roketatar fikriyle ilgileniyorum kendime ait kanas bozması mekanizmam var. ben boş değilim yargıya taşırım harzemşah denen vatan hainine de benzemem oyarım.
Ha şunu da söylemeden geçemeyecem ben cephe gerisindeyim aslanım yaralı gelir elimden geleni yaparım. Cenevre anlaşmasına göre de güvendeyim inceledim. bana düünya güzel 8 milyar maaşımı amasyada alırım yaşarım. AMA BEN BU VATANI KOLAY KAZANMADIM KOLAY DA DEVRETMEM ARKADAŞ ASSARIM.