Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ülke komple timarhane.
Adamların Fetullahın şakirtlerini devlet dairelerine yerleştiren Akpyi savunmaktan beyinleri ölmüş,o yüzden.meralle uzunun ne farkı varda bu reisciler yükleniyor bu kadına?
Yorumlardan uzak duracagim su an icin. Bir yandan guzel gozukuyor diger yandan cok supheli faktorler var. Zaman gosterecek. Digerleri ile dalga geciyoruz ama bu sefer "kandirildik" biz demeyelim . Bakalim nereye kadar gidecekler. Bir sey varsa mutlaka cikacak.Ahahahah
-----
Meral teyze neyin peşinde ben anlamadım. Böyle ön yargılı falan davranmak elestirmek için elestirmek de istemiyom akp nln ekmegine yag da surmek istemiyorum ama
CIA kokusu alıyorum bu yapılanmada
Sagol,seninde bayramin kutlu olsun.@T-123456 üstad. Cumhuriyet Bayramimizi kutlar mediasyonun icin Sükran sunarim.
Aslinda ortada findik kabugunu dolduracak bir sey yok.
Hyperion cok ciddi bir uyari yapti, bazilari anlamadi. Ben onunla tek cümle ile anlastim.
Ardindan bazilari Yavuz hirsiz gibi ev sahibini basmaya kalktilar.
Kimseyle sahsi sorunumuz olamaz ve olmamali; ama bu forumda o kadar cok gizli it var ki ;
tatli sözlerle en akilli insanlari bile (antik Sirenler gibi) bastan cikariyorlar;
sonra akli basinda yasli oldugunu iddiaa eden üyeler bile onlarin vagonlarina atliyorlar.
Ya da, art niyetli olsam en basiti ahmakca paslasiyorlar diyebilirim.
Inanmakta güclük cekiyorum, tam histerik bir sahsiyet. Hala rahat durmuyor.
https://defence.pk/pdf/threads/5th-...ates-discussions.256669/page-116#post-9976550
Have you seen his country flags(iyi bak),he is old enough and knowledgeable enough on Turkish affairs to give you some advice.First of all, I don't know how young YOU are but I'm probably old enough to be your father. It usually takes a young person to make assumptions about the age of people they don't know. But thanks, I guess I'll take it as a compliment.
You're clearly not well informed on what happened in Turkey just over a year ago on July 15th, 2016 (it was a coup attempt to overthrow the government) and how intense and serious the fight against FETO terrorist organization has been since then. Thousands of people are detained and kept in jails just because someone calls in and reports them as FETO members, just to be released a few months later without a charge. I think it's best you consult a Turkish moderator about this.