Bunlar sen, ben gibi Türk olsaydı Alman parlementosuna alırlar mıydı? Takmıyorum bile bu tipleri. Red verselerdi o zaman şaşardım!
Ayrıca Almanya'yı bu kadar çaresizlikten kudurmuş görmek beni mutlu ediyor. Geçen ay izlediğimiz siyasi çalkantı yüzünden hangi planları bozulduysa demek?
Haklisin, ancak PDFde vatan hainlerinin süratlarini isimleri ile eklemek iyi oluyor, elalem görsün bu densizleri. Almanyada bu satilmis pezevenklere oy vermesin artik Türkler. Avrupada ülke parlemontalarina gireceksen, Ermeni "soykirimi", kürtlere "zulümü" vesayre desteklemeden kesinlikle sokmazlar.
Berlin Hamburg Munihde Ermeniler, Yunanlilar ve PKKlilar beraber birlesip bunu kutluyorlar simdi. Türkiyeye düsmanlikta birlesiyor Avrupalilar, Cameron denilen sömürgeci Türkiye binlerce sene icinde bile giremez ABye sözlerinden tut 24 saat Türkiye aleyhine yayinlar. Kürtleri katlediyormusuz, Suriyeli mültecilerin haklarini gasp ediyormusuz, ISISe yardim ediyormusuz. Bunlara ne kadar tahammül edilecek bilmiyorum.
Ortadogu batirip, sömürüp, parclayip terör yuvalarina ceviren bati, simdi sorunlarin hepsine üstlenen Türkiyeyi batirmak icin ugrasi icinde. Burada dogan büyüyen egitim alan, ancak kendi degerlerinden vazgecmeyen bir Türk olarak, sundan emin olabilirsiniz: uluslarasi iliskiler aynen insan arasi iliskiler gibi batili medeniyetinde, güclü, cevik, zeki olan zayif, aptal, kendini koruyamayanlari sömürüp kullanmasi olagan.
Ve kimse kusku icinde olmasin, bu resmen Hiristiyan dünyasinin Müslüman dünyasi üzerinde olusturdugu baskilar. Biz kendi degerlermizden vazgecip, es cinselligi genel olarak bunlarin "üniversel" degerlerini kabul etmedikce bunlar Türkiye üzerine baskiyi asla bitirmeyecekler. Hangi hükümet gecerse gecsin