cabatli_53
ELITE MEMBER
- Reaction score
- 62
- Country
Yes he was Hurshid. I posted him to where he belongs...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada: Hürshit = MANSTEIN
New Recruit
Ulan anasinin amina cam kirigi sacarak dogdugunu sanan orospu Cabatli_53 nikli sahtekar,
senin de o Norvec Husky köpegini Freyja da s@ker boku ile bogarim
oublious ve diger travestileri s&kikler icin de aynisi gecerli
Serefsiz vatan haini travestiler. Yedi ceddinizi si@keyim ; oynayin ULEN KUM havuzunuzda
@Oublious @madmusti
Hursit Paranoyasi ile ezilen sahtekar PUSTLAR
New Recruit
daha 1 hafta önce beni hurshid sanıp küfrettin? Bu nasıl bir gelgittir anlayamıyorum...Bence @Hurshid_Celebi Banni kalksin neolucak böyle Adam cogu Kin kustu kisiler hakkinda dogru @cabatli_53 Mod oldu Sultandan farki hoc yok bence :
niye Düsseldorf Türk Günün den bahsetmedi oc pic ?
Ankanin Suyu cikti cikacak - belki 2023 envantere girersen Ankaya takil. gerisi PR
daha 1 hafta önce beni hurshid sanıp küfrettin? Bu nasıl bir gelgittir anlayamıyorum...
@Huskylov
Neden bu kadar taktin cabatli_53 felan filan ? tabii bannlar felanda var bu forum yani önemli bir Forum bile degil Bilgi edinmek icin sadece bir Pakistan Forumu kim takar ki ? Sonuncta su an cabatli_53 ve tayfasi diyelim yönetiyor bu alt kismi ama pek fiilen bi anlami yok, sen napican kim ne kadar filan kazaniyor bence baska seylere yönel, bak daha uav hakkinda kritik yaptim hani envanterde diye yok söyle böyle demeye basladilar ama sonuc olarak kim olursa olsun, sen ol, cabatli_53 olsun ve baskasi kimse birsey degistiremez ben niye halen bu garip forumda takiliyorum bilmiyorum belki merakimdir neden bu kadar sehid, alet felan yokmu diye taa bakmisim 3000 ileti göndermisim ki halen devam ediyorum ve deger mi diyorum
Ha Balkan Forum filan söyle böyle, bize ne abi bence birakalim böyle sacma sapan isleri, satan satmis ülkeyi, kurtaran kurtariyordur ^^