İyi de AKP demedi ki kadına git terörist ol git fetö'nün götünü yala diye
Ben teröristlere acımıyorum, kendi ettikleri yakalarına yapıştığında ağlama zırlama lüksleri olduklarına da inanmıyorum.
Ben "teröristlerin madur olması" tezine de inanmıyorum. Çözüm sürecinde zır zır zırladılar "madur PKK teröristleri" edebiyatıyla, aynı şarkının Fetoş versiyonunu dinlemeye karnım tok.
Olur ki CHP kazanır ise, erdo ya linç edilir veya idam edilir, mal varlığına da el konur. Aynı şey akşener için de geçerli, Atatürkçü bir muhalefet oluşursa (şuan yok) o durumda da geçerli.
Dolayısıyla AKP'nin tek bir şansı var; Kazanmak, ama sürekli kazanmak. Atatürkçü bir muhalefet oluşturursak ve o kazanırsa, tek kaybeden rte. Ama akşener/kılıçdar tayfasından biri kazanırsa, islamcılar hiç yara almaz, hemen yalamaya başlarlar fethullahın götünü. Olan yine Atatürkçü subay, profesör, akademisyenlere olur. Bazıları AKP'yi "Atatürkçüleştirmek"ten bahsediyor, ben ise partisiz başkanlık sistemini savunuyorum. Partiler tamamen kapatıldığında temizlemekle uğraşılacak hiçbir parti de olmayacak, problem de kalmayacak.
Bu arada "Erdoğanın yerinde olsaydın" söyleminde erdonun kişiliğine göre yorumlama yaptım, yoksa ben cumhurbaşkanı olsam çözüm çok açık, APO, Akşener, malum kişi, kılıçdaroğlu, sezgin tanrıkulu, arınç gibilerinin kafasına sıkar geçerim.
Cidden karnım o denli tok bu terörist sıçmıkların ağzından çıkacak sıçmıkları dinlemeye.