Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
" Turkey's illegal drilling in Cyprus' EEZ"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bu nedir yahu..!
Haklısın. Bu resmi post etmeden önce uygun olup olmadığını iyice düşündüm. Ama eski günleri hatırlayınca çok da anlamsız olmadığına karar verdim.Adi ve rezil bir fotosop
Haklısın. Bu resmi post etmeden önce uygun olup olmadığını iyice düşündüm. Ama eski günleri hatırlayınca çok da anlamsız olmadığına karar verdim.
Gözlerin gördüğü yaşanmış ve unutulamayacak çok şey var.
Görüşmek istemiştir. "Hayır" denmemiştir. Ama hiç biri Irak'ın yasal hükümetini devre dışı bırakıp eşkiyalardan doğrudan petrol alarak can simidi olmamış, sözde k*rdistan sözde bayrağını Türkiye semalarında dalgalandırmamış, devlet protokolu uygulamamıştı. Barzani çakallarına maaş ödemesi için 2 Milyon dolar hiç göndermemişti. Yani adam yerine koymamışlardı. Paylaştığın resimde Demirel ve Mesut Yılmaz'ın yanında kedi gibi oturan Barzo'ya da dikkat et.View attachment 443885
Tüm Türk Devlet adamları Barzani ile görüşmüştür. Devletin çıkarları adına. Ama ne hikmet ise tek Rte-Barzani görüşmesi dert oluyor size.
Yukarı da patlaştığım resmi de hatırla. Milletçiliği Rte onunla görüştü bununla görüştü demekten öte gitmeyen tayfa.
Cahil kadin kendisi sekilden sekile sokmus zaten daha neyi sekillendirecek
Paraların üstünden Atatürk resmini kaldırıp Fetullah cemaatinin olimpiyatını koydular...! Utanmazlar
Paraların üstünden Atatürk resmini kaldırıp Fetullah cemaatinin olimpiyatını koydular...! Utanmazlar
Well...We shouldn't let this forgotten, and constantly remind our people that what terrorists did in past, in order to prevent this to happen again in future.
Also, we shouldn't forgot the terrorists who attended this Terrorist organisation and praise Fethollah terrorist scum;
Terrorists like Arınç, Akşener, Hakan Şükür etc should be hanged in the middle of Taksim square for the sake of Justice against Fethollah terrorist scum.
Well...