Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
By the way, does anyone know the name of this drama/music video this picture belonged to?
Yeah its being by name of Mera Sultan (my lord). Havent watched though. Im following Son (the end), Fatima gul just ended, Kuzey guney starting, Ezel, Asi and Freha on air too. Lol. I just remember names.
Hazal kaya may be in ask i memnu
Any other leblebi lovers here ?
Beyaz leblebi daha lezzetli ya
So is it an ancient story? I can remember watching some music video that had this scene of this girl but it was a modern movie.
Yeah its being by name of Mera Sultan (my lord). Havent watched though.
Farketmiz, give me tea and leblebi and im happy
New Recruit
Arkadaşlar,sizlere önemli birşey sormak istiyorum;ne zaman Türkiye ve teknoloji kelimeleri bir araya gelse hemen hemen tüm yabancılar olayı NATO'ya veya batılıların bizlere yaptıklarını iddia ettikleri teknoloji transferlerine bağlıyorlar.Açıkcası bu beni çok rahatsız ediyor,en az 90 senelik modern üniversite eğitimi geçmişi olan,kendine has bilim yuvaları olan bu ülkeye biraz haksızlık edilmiyor mu sizce de?Ya sanki adamlar da hazırda bekliyorlar Türkiye'den üç beş kuruş gelse de teknolojimizi transfer etsek diye.Yanlış anlaşılmasın NATO düşmanlığı yapıyor değilim,faydaları da inkar edilemez nihayetinde.Ama dedim ya ne zaman böyle bir ifade görsem cinlerim tepeme çıkıyor.
Arkadaşlar,sizlere önemli birşey sormak istiyorum;ne zaman Türkiye ve teknoloji kelimeleri bir araya gelse hemen hemen tüm yabancılar olayı NATO'ya veya batılıların bizlere yaptıklarını iddia ettikleri teknoloji transferlerine bağlıyorlar.Açıkcası bu beni çok rahatsız ediyor,en az 90 senelik modern üniversite eğitimi geçmişi olan,kendine has bilim yuvaları olan bu ülkeye biraz haksızlık edilmiyor mu sizce de?Ya sanki adamlar da hazırda bekliyorlar Türkiye'den üç beş kuruş gelse de teknolojimizi transfer etsek diye.Yanlış anlaşılmasın NATO düşmanlığı yapıyor değilim,faydaları da inkar edilemez nihayetinde.Ama dedim ya ne zaman böyle bir ifade görsem cinlerim tepeme çıkıyor.