LoL.
Who the fuk is this clown?
Chutiya *** Safriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
LoL.
Who the fuk is this clown?
You virgin,when did you do it in your dreams?Hello azzHole
Hows your wife Aka Neptune and the pimp Aeronaut?
safriz who safriz?
i am the one who shagged your Girlfriend so bad she screamed (with pleasure)
@Islamic faith&Secularism @anatolia ,kardesler bu zamana kadar hep negatif ortamda konusulan bir millet icin bu anlasma guzel bir haber.
Isterseniz birakin sevinsinler,ortam guzel oyle kalsa daha iyi olur diye dusunuyorum.
Bizim bolume gelipte negatif biseyler yazarlarsa bizde aynisini yaparmiyiz?
Anlamasaydin niyeti bilmezdin.Neden böylesi bir çağrı yapıyorsun anlamadım; fakat iyi niyetinden eminim.
Eğer o bölümde yazdıklarıma bakarsanız, sadece belli noktalarda hep beraber düşünmeye çalışmak istememdendir.
Anlamasaydin niyeti bilmezdin.
Herkes demek istedigini anlamaz yada anlayamaz,yoksa bu kadar ustune gelmezlerdi degilmi?
Neyse herkes kendi bilir,haklisin bana ne.
Kirilacak bir sey yok,ozer dilimekte gerekmez.Sanırım sizi kıracak bir şey yaptım, özür dilerim.
Sen dogru sozu anlamak istemeyene yada anlamayana soylersen neye yarar.Çarşı karıştı yine.
Bana kalırsa islamic konusun da tam olmasa da haklı. Bugüne ladar fars'lılar değilmiydi batılı ülkeler ile anlaşmaya giren herhangi bir müslüman ülkeyi maryonet ilan edenler?
E şimdi ne oldu birden de, batılı ülkeler ile anlaşmak mantıklı görünmeye başladı.
Neyse biz yine fazla burnumuzu sokmayalım, ama doğru sözü de sakınmayalım.
Orta asyadan Türk kardesleri görmek sevindirici, tekrar hos geldin aramiza.hos bulduk kardes.
evet Kirgizim. yuzde yuz Turk oglu Kirgiz