OguzSenturk
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
So what is written on the first poster?
Phares: Gülen terörist
FETÖ elebaşı Gülen’in iadesi konusunda Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmenin önemli olduğunu belirten Trump’ın danışmanı Phares: Belgelere göre Gülen terörist.
YAVUZ ATALAY / WASHINGTON
ABD Başkanı Trump'ın Dış Politikalar ve Ortadoğu Danışmanı Walid Phares FETÖ ve YPG konusunda Beyaz Saray'ın yol haritasını AKŞAM'a anlattı. Phares, FETÖ, Suriye'de oluşturulması planlanan güvenli bölge ve PYD'ye ABD askerinin verdiği desteğe kadar birçok kritik konuda Beyaz Saray'ın ne düşündüğünü anlattı.
Yasayla açıklanmalı
Siz, Fetullah Gülen’i terörist olarak görüyor musunuz?
Amerikan yasalarına göre ortada verilmiş bir cevap yok. Ancak belgelere bakacak olursak, onun ve organizasyonunun aşırıcı ve terörist olduğu görülüyor. Ama bunu yasayla sonuçlandırmak gerekiyor. Bir de Gülen, kamuoyu tarafından Usame Bin Laden kadar bilinmiyor...
Roportaj goruntuleri yok mu? Adamin bunlari soyledigini nerden bilecegiz? Aradim taradim bizim medya disinda hic bir kaynak bulamadim.
Aslansin Oguz. Rahmetli Hurshidin kemiklerini sizlattin.
Aslansin Oguz. Rahmetli Hurshidin kemiklerini sizlattin.
Ya hurshid ne diyorsun gene yahu?You know the HITIT - dwarf symbol ? I can send it as a present if you need and can use it
Wtf is Hurshid now ? You made joke smilies and I made a joke and offered you one of the keychains I have a lot of and give them good friends.Ya hurshid ne diyorsun gene yahu?
HUrşid shut up.Wtf is Hurshid now ? You made joke smilies and I made a joke and offered you one of the keychains I have a lot of and give them good friends.