What's new

Persian Security Council

for iranian's:

دوستان
پانک بوستر که اسم شریفش رو نمی دونم به نکته ی بسیار مهمی اشاره کرد
اتحاد ما یعنی همه چیز ما
می دونید استاد اسکندر مقدونی بهش چی گفت
اگر سران ایرانی ها را از بین ببری آنها دوباره متحد شده و تو را شکست خواهند داد پس بینشان تفرقه بیانداز و آنها را به چند قوم وقبیله تقسیم کن تا بتوانی بر آنها مسلط شوی

این نظر منه
تو چشم من آقای خامنه ای کورش کبیره
فقط کافیه به حرفاشون توجه کنید و درک کنید
من یه بار ایشون رو از نزدیک دیدم
آدم یه احساس خاصی پیدا می کنه
زبونش بند میاد
الان بزرگ ما آقای خامنه ای هستن
ما باید سر تا پا از ایشون تبعیت کنیم
اگه اینطور باشیم بینمون تفرقه نخواهد افتاد

for iranian's:

دوستان
پانک بوستر که اسم شریفش رو نمی دونم به نکته ی بسیار مهمی اشاره کرد
اتحاد ما یعنی همه چیز ما
می دونید استاد اسکندر مقدونی بهش چی گفت
اگر سران ایرانی ها را از بین ببری آنها دوباره متحد شده و تو را شکست خواهند داد پس بینشان تفرقه بیانداز و آنها را به چند قوم وقبیله تقسیم کن تا بتوانی بر آنها مسلط شوی

کاملا درسته

می دونی من از چی حرصم می گیره
تو پدر و مادرت روس هستن
ولی چون توی ایران به دنیا اومدی از ایران دفاع می کنی
ولی این حسین همش دنبال سیاه نماییه
توی تاپیک های ایران ابدا نمی یاد

به خاطر همینه که ملی گرایی حرامه
البته این به معنی این نیست که انسان روی وطنش تعصب نداشته باشه
ولی نباید اسلام و مسلمون ها رو فراموش کرد
وقتی شعار می دن نه غزه نه لبنان
یعنی هیچی

به خاطر همینه که ملی گرایی حرامه
البته این به معنی این نیست که انسان روی وطنش تعصب نداشته باشه
ولی نباید اسلام و مسلمون ها رو فراموش کرد
وقتی شعار می دن نه غزه نه لبنان
یعنی هیچی

اینا می گن ما باید به فکر خودمون باشیم ولی نمی گن اگه برا لبنان اتفاقی بیافته کی سد راه این صهیونیست ها میشه

اینا می گن ما باید به فکر خودمون باشیم ولی نمی گن اگه برا لبنان اتفاقی بیافته کی سد راه این صهیونیست ها میشه

حرف خیلی قشنگی زدن که
هر کی که رای نداده حق نظر نداره
اونا که رای نمی دن غلط می کنن نظر می دن
همین الان توی روسیه هم دارن همین کارو می کنن
می خوان انقلاب رنگی بکنن

حرف خیلی قشنگی زدن که
هر کی که رای نداده حق نظر نداره
اونا که رای نمی دن غلط می کنن نظر می دن
همین الان توی روسیه هم دارن همین کارو می کنن
می خوان انقلاب رنگی بکنن

چه رنگی رو انتخاب کردن

I do not see any possible threat against Iran in the near future, one should be prudent though and permanently and proactively monitor the moves of the Judeo-christian and I will add Indians too(since they are inherently anti Muslim and extremely fanatics, I mean both India and the west).

Iran also should find a way of lifting these burdensome sanctions and continue its path of progress for the betterment of its people, the Muslim world and the human kind. ICA(in cha'a allah)

Either you are Canadian or Iranian ..........you Government don't think so.........

I do not see any possible threat against Iran in the near future, one should be prudent though and permanently and proactively monitor the moves of the Judeo-christian and I will add Indians too(since they are inherently anti Muslim and extremely fanatics, I mean both India and the west).

Iran also should find a way of lifting these burdensome sanctions and continue its path of progress for the betterment of its people, the Muslim world and the human kind. ICA(in cha'a allah)
Care to explain that bolded part mate when have you heard anti muslim rhetoric from any Indian members out here and what the hell do you know about India

این قدر که این کشور داره از بعضی ایرانی های خائن ضربه میخوره از آمریکا و غربی ها نمی خوره.من نمیگم کسی نباید مخالف نظام باشه و حتی خودمم انتقاد های خیلی خیلی جدی بهش دارم.ولی بعضیها فقط به خاطر نفرتشون از این نظام حاضرن ایران مورد هجوم قرار بگیره و کاملا ویران بشه.حاضرن این کشور کاملا وابسته و سرسپرده باشه.البته اکثر این ایرانی نماها خارج از ایران هستن و از روی راحتی و آسودگی بیش از حد این مزخرفات رو سر هم می کنن.وقتی میبینم تو فیس بوک و سایت های دیگه بعضی ایرانیها التماس آمریکا یا اسراییل می کنن تا به ایران حمله کنه غصم میگیره.
همونجور که بالا گفتین،مهمترین چیزی که این کشور رو تا الان از حمله حفظ کرده نه قدرت نظامیشه نه برنامه هسته ایش.فقط اتحاد مردمه.با هر سلیقه سیاسی مردم در صورت جنگ متحد میشن و این بدترین چیز برای آمریکا و غربی هاست.این خاک عزیز توسط قدرتی بالا تر از دستان خاکی ما حفظ شده و حفظ خواهد شد.از زمان کوروش بزرگ این کشور بار ها مورد هجوم قرار گرفته و غارت شده،مردم کشته شدن و در تمام این هزاران سال،کشور هایی آمدن و رفتن،ولی این ایران هستش که با تمام این سختی ها،هنوز ایرانه.بزرگ و قدرتمند.

اینا رو فارسی نوشتم چون بیشتر جنبه ی درد و دل داشت.:)

من ميدونم خيلي از ماها از جمله خودم حتي ولايت فقيه رو قبول نداريم اما اين دليل نميشه كه با يكسري عرب و اسراييلي و غربي همسو بشم ضد كشورم
و من دست تك تك دوستاني رو كه علارقم مخالفتشون با رژيم از كشورشون حمايت ميكنند ميبوسم
اما
نبايد به افرادي چون كاربر حسين اجازه بديم هر غلطي كه دلش خواست بكنه
اين يارو دقيقا با كسايي تو اين سايت ميپره كه علنا تو روز روشن به ايران و ايراني توهين ميكنند از اسراييلي ها گرفته تا اون يارو عربه بلك ايگل و تيمانا

راستي سهيل جون دمت گرم
باز مثل هميشه يه ايده ي بكر دادي
تو فوق العاده اي

Country Latest Posts

Back
Top Bottom