من اینو دوباره پست می کنم چونکه خیلی حرف اومد و پستم دفن شد.ببینین این یهودی چه قد کثیفن و علاوه بر اینکه به خون عربا تشنه هستن به خون ایرانیا هم تشنه هستن.
این مقاله نشون میده چه قد این یهودی ها عوضی و تشنه به خونن.
"سیزده بدر" روز جشن یهود به مناسبت کشتار 500 هزار ایرانی - مشرق نیوز | mashreghnews.ir
بعدم من قبول دارم بعضی جاها یه چیزایی گفتم که نباید میگفتم, اما اون چیزایی که من گفتم با مدرک و دلیل تو اینترنت وجود داره.به هرحال سعی می کنم دیگه پستایی ندم که کسایی که کاملا نظر مخالف نسبت به من دارن بیش از حد ناراحت بشن.یعنی سعی میکنم کلا دیگه پست ندم چون که زیاد فایده ای نداره و اکثر کسایی که اینجا هستن چه ایرانی چه غیر ایرانی تو آمریکا و انگلیس و کانادا زندگی میکنن و سطح دیدشون خیلی فرق میکنه اگه یه چیزیم راست بگی قبول نمی کنن.
اگر اینجا یه مقدار از اون بچه هایی که تو سایتای ایرانی هستن میومدن و 2و3 ماهی صحبت میکردن نظر تمام اینایی که اینجا هستن تا حد زیادی تغییر میکرد اما اونا نمیان و منم که اینجا یه نفرم و 2.3 تا هم عقیده دارم، اسکل فرض میشیم.
من اگه اینجا 1000 تا کامنت مخالف خودم بخونم اما یه روز تو سایتای وطنی برم امکان نداره نظرم درباره چیزایی که میدونم تغییر کنه.به هر حال موسی به دین خود عیسی به دین خود.
انصافا آدمای احمقی اینجا هستن که مثالشون مثل سنگ سخته که هیچ موقع آب توش نمیره همونجورم عقل و حرف حساب همچموقع تو کله اینا نمیره.
البته از آدمایی که سالها اونور آب زندگی کردن و دایما پای رسانه های غربن انتظار بیشتری نمیره.
متاسفانه این آدما اینجا رو اشغال کردن و مارو اسکل فرض میکنن و اگر بخای از عقاید خودت دفاع کنی بهت حمله میکنن.
واقعا متاسفم