Aramagedon
BANNED
- Reaction score
- -13
- Country
داداش یه تریدر موفق با ربات کار نمیکنه بلکه خودش ترید میزنهآره اما کلاً تجربه من نشون داده وی پی ان دردسر هست به خصوص تو ایران
یه وی پی اس (یا گاهی ۲ - ۳ تا) در اون کشوری که میخوام میخرم ماهیانه مثلاً ۳ دلار هر کدوم
بعد میری تو شل میزنیssh -D [listen] -C -N -q -f username@hostname -p [SSHport]
این طوری روی سیستم داخلیات یه پورت جدید باز میشه که گوش ایستاده تا تماسهایی که بهش وصل میشه رو مستقیم تانل کنه به سروری که خریدی از طریق پورت اس اس اچ
اگه فردا روزی مخابرات دوباره کرم بریزه وی وی پی انها رو دوباره از کار بندازه و مختل کنه (به خصوص اوپن وی پی ان رو خیلی کنترل میکنه) باز هم چون اس اس اچ رو نمیتونه دست کاری کنه این روش کار میکنه
بعد از اون ور میری تو بروزرهات یا روی کل سیستمات (مثلاً تو یوبانتو) میزنی که از طریق ساکس۵ وصل شو به آیپی داخلی ۱۲۷.۰.۰.۱ با پورتی که اونجا گفتی روش گوش بایسته. حتی ریزالو کردن دی ان اس رو هم میتونی بگی تانل کنه که حتی اون هم رمزنگاری بشه
دیگه خیلی راحت بدون وی پی ان همیشه کلیه ارتباطاتت رمزنگاری میشه و از طریق اون سرور انجام میشه
در مورد بایننس هم احراز هویت مرحله چندش رو میتونی نیم ساعته از ایران انجام بدی؟ برای ای پی آی گرفتن و ربات نوشتن فکر کنم احراز هویت سطح متوسط رو میخواد. سطح بیسیک پاسخگو نیست
من میدونم بایننس با روسیه و ترکیه و انگلیس که حداقل مشکل نداره. حتی روسیه میذاره مستقیم با روبل خرید و فروش کنی و در ترکیه هم با لیر. انگلیس که دیگه جای خودش رو داره
مثلا دوج یا شیبا رو وقتی ارزونه میخری و وقتی ۱۰٪ گرونتر شد میفروشی و اینجوری سود میکنی
در مورد احراز هویت هم، هم فتوشاپ کار میتونه برات انجام بده هم شرکت، یکی از شرکت هایی که من دیدم تو چند تا سایت معتبر از جمله آپارات تبلیغ کرده این هست:
به قول خارجیا do by your own risk