Ostad
FULL MEMBER
- Reaction score
- 1
- Country
زیاد فرقی نمیکنه اون چیزی که از دید ما مشکله از دید اونا نیست@Sinan
I will explain your plan to my friends.
@haman10 @kollang @ResurgentIran @Serpentine @mohsen @Ostad @SOHEIL
@Abii @iranigirl2 @bozorgmehr @Gilamard @Falon @S00R3NA @twilight @Uhuhu@Anaoshak
@ای ایران @JEskandari @Ghulam-Alazhar
دوستان،
این ترکیه ایها میخوان که انگار یه جوری مثلا وساطت کنن بینِ ما و عرب ها، به این شکل که ما و عربها و آنها یه شکایتی به مدیرای سایت بکنیم که وضع بخش خاورمیانه را درست کنند، به این ترتیب که احتمالا یک تعدادی مدیر بفرستن به اون بخش و یه کم سخت بگیرند. البته این دوست ترکمون گفت که با عربها صحبت کرده، ولی در هر صورت، من که چیزی توی پرفایلش ندیدم که با اونا صحبت کرده باشه، شاید هم قبلا باهاشون صحبت کرده یا اینکه توی یاهو یا جای دیگه صحبت کرده.
در هر صورت، چند تا موضوع به نظر من رسید:
یک اینکه مدیرهای سایت به هزار و یک دلیل که خودتون میدونید همیشه طرفِ عربها را میگیرند، بنابرین این کمی به معنی زمینه دادنِ بیشتر به اونها برای اذیت کردن کاربرهای ایرانی هست.
دو اینکه اگه خواستید با این پیشنهاد موافقت کنید، حتما شرط و شروط لازم پیشنهاد بدید که حقوق ما رعایت بشه، به توافق نرسیدن همیشه از یک توافق بد بهتر هست. پس به یکباره جواب مثبت یا منفی ندید.
البته من خودم خیلی توی بخش خاورمیانه نمیرم، ولی برای کاربرهایی که زیاد اونجا هستند، این موارد مهم هست.
امّا نکته یه جالب:
من ازش پرسیدم که اگه ترول کردن زیاد هست ، خوب یک مدت بخشِ خاورمیانه بسته بشه، ایشون به من گفت که انگار این پیشنهاد را داده ولی مدیران به این دلیل که ترافیکِ سایت و کسبِ در آمدش، در این صورت پایین میاد، مخالفت کردند. قضاوت با خودتون
ببخشید که سرتون را درد آوردم، این خلاصه یه بحثی بود که راجع به بخشِ خاورمیانه تازگیها به وجود آمده. لطفا نظرتون را به همین کاربر ترکی که پستش را نقل قول کردم ، بگید.
ممنون