نهایت 30 سال زندان بس اش بود به نظر من. اعدام دیگه خیلی ناجوانمردانه بود
اعدام برای اون کسی باید باشه که در زمان مذاکرات هسته ای می رفت اطلاعات اقصتادی و حرف های ما بین سران ایران رو به غربی ها می گفت که اونها بهتر از ما امتیاز بگیرن. اگه اون فرد با چنین خیانت و جاسوسی سنگینی و فساد مالی چند صد میلیاردی فقط 5 سال زندان گرفته، این فرد که اصلاً باید بخشیده می شده و شامل عفو می شده
مگه چی کار کرده بود آخه؟ یه کانال تلگرامی داشت که محبوب شده بود. این حرف هایی که نمی دونم داشته برنامه ریزی می کرده برای حمله به پادگان های سپاه و اینها اصلاً در حد و اندازه این پخمه نبوده
کسی که انقدر احمق هست که بعد از اینکه وزارت اطلاعات اونطوری بهش با ساده ترین تکنیک رودست می زنه و فیلم هاش رو پخش می کنه، باز هم احمق پا می شه میاد عراق (که تحت نفوذ ایران هست)، عدد این حرف ها هست که بخواد این جرایمی که بهش نسبت دادن رو انجام داده باشه؟
چطوری کسی که ایران نبوده می تونسته گزارش حرکات سردارهای سپاه رو به غربی ها بده؟ اگه اینطوری هم بوده پس داخل ایران رابط داشته دیگه؟ اون رابط ها رو اعدام چرا نمی کنند؟
به نظر من تنها گناه این ابله خنگ این بود که با جفنگ گفتن به یه مشت آدم شوت برانداز برای خودش یه کانال محبوب تلگرامی داشت. همین و همین. کاری بیشتر از این هم از اون گارفیلد بر نمی اومد
همین که غربی ها نمی خواستن سرش معامله کنند نشون می ده که چقدر کارهاش ساده و بی ارزش بوده
دستاورد اعدام اون برای وزارت اطلاعات خروج از پیشبینی پذیری بود بر خلاف تحلیل من و تو
پیشبینی پذیر نبودن
قابل تحلیل نبودن