Bir iki kisinin dedigi laflara itibar etmeyin. Turkiye'de birkac sehirde genelde Arap Alevisi olanlar Esad'i seviyor.
Turk solcularindan Bolshevikler ile Rus Carligini birbirine karistirmis cuhelada Rus hayranligi var. Anti Siyonist ve Anti ABD cilik hastalarida Ruslara ulkenin tapusunu vermeye hazir.
Rusyada psikolojik olarak durum kotu. Ekonomi zorlanmaya basladi. FED faiz artiracak dolarlar ABD'ye geri donecek, Rusya ve bizim gibi ulkelerde ekonomiler zorlanacak. Rusya'yi zorlamak icin herseyi yapiyorlar. Uzun vadeli plan.
Ruble son bir haftada yuzde 5 deger kaybetti. Yavas yavas isini bitirecekler.
Donbas'ta Putin'in parali savasci sayisinda azalma var. Cogunu Suriyeye olume yolladilar.
"Yilbasina kadar Fas ile kavgaya tutusma, yilbasinda meyva yemek istiyoruz Putin amca"diye sakalar yapiliyor.
Halk su anda asiri milliyetci, herkes Erdogan'a sovuyor.
Ucaklarinizin orda ne isi vardi deyince. Muttefigimize yardim ediyoruz. diyorlar. Sizde bizim muttegifigimizdiniz bizi sattiniz diyorlar. Hala 2. Dunya Savasinin kafasindalar. Muttefikler , soyuzlar, cepheler, birlikler filan.
Biz onlara domates sattigimizdan dolayi, kardes olunca hemen bizim hava sahasini delme haklarini kendilerinde goruyorlar.
Daha oncede demistim, buralarda salak bulunmaz, buralarin mantigi bambaska.
Esnaf mal satarken musteriye gulmez, bilirki fazla yuz verse , basina bir bela gelir.
Suriye yeni Afganistan olacak. SSCB'yi batiranda Afganistan Savasi olmustu. O zamanda petrol fiyatlarini boyle dusurmuslerdi.
Hersey daha yeni basliyor.
@Hurshid Celebi senin tagler bana ulasmiyor
Engelli miyim nedir?