@IR-TR
Iran ile olan mevzularda olaylara biraz daha tarafsız gözle bakmanı tavsiye ederim Kimse bir ulusu veya bir ülkeyi karalamak için orada tartışmıyor aksine anlamsız bir ihtiras ve pompalanmış propaganda cümleleri ile ettikleri iddiaların ne kadar saçma/anlamsız/yersiz ve gereksiz olduğu vurgulanmak için sayfalarca konu uzayıp gidiyor çünkü tartıştığım üye ve bunun gibi birkaç tanesi daha aslında hiçbir konu hakkında bilgi sahibi değiller tartışma amaçları farklı. Konunun gidişatına da bakacak olursan hep Türkiyeyi bir aşağılama modu var ki bu durum eskiden çok daha rezil seviyelerdeydi ve sadece savunma sanayii olarak civata sıktığımızdan bahsederlerdi fakat tuhaftır, bu mevzular dönerkenki şahit olduğum Iranlı üyeleri savunmacı ruhunu bu insanlar bu aşağılayıcı cümleleri Türkler için de söylerken veya ülkeye veya bana hakaret ederken de görmek isterdim şahsen... Burada yeni olduğunun farkındayım fakat elbette takip etmişliğin vardır veya olaylara az çok hakimsindir diye düşünüyorum. Bir mevzu varsa sebebi vardır elbette bunu böyle görmen gerekli, en azından benimle ilgili mevzularda olaya böyle bakmalısın fakat çıkar da alenen karşı taraftan hakaretler edilip, bunca emek, çaba ve onurlu yürüyüş küçümsenirken sen de onlar gibi ağız birliği yapıp hesap sorma modunda buradaki üyelerle konuşursan, sana da elbet belli tonlarda, gerekirse forum bazında sürprizlerim olacaktır şüphen olmasın...