bedbin
BANNED
- Reaction score
- 0
- Country
bunu hobi amaçlı yapmak istiyorum eğlenceli iş değil mi sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sen Turkcesini yaz,gerisi kolay.
Ac ac!yok temelden gelen ingilizcem var ama ilerletme gibi derdim olmadı. rusça da aynı şekilde konuşuyorum ama benim için dili bilmek gerçekten yutmak anlamına geliyor. o yuzden ogrendim demiyorum. zaten her iki dilde de rusca ve ingilizce kendimi anlatacak sekilde yetiyorum yalnız, bi roman yazacak kadar istiyorum
aynı şekilde kendi dilim için de geçerli 2 sene öncesine kadar bi kitap yazamazdım ama artık başına otursam yazabilirim. hayatımın ilerleyen dönemlerinde eve kapanıp yazar olmak istiyorum ve rusça ve ingilizcesini kendim yazabilirim biraz yüklenirsem
bunu duymuştum, torrent i açayım hemen
HAHAHAH oldurecen ulaannnnMadonna'nın fotoğraf altına "where is my tesla" sorusuna şöyle bir cevap veren
kişinin yorumunu da beğenmiş
Adam deha, demekki bazi dogrulari görüyor, keske aramizdaki bazi insanlarda görebilseydi.Ne güzel PR çalışması yaptı adam
New Recruit
Adamın PR çalışmasına ihtiyacı yok ki, hele hele Türkiye'de PR yapsa ne olacak? Halkın yüzde sekseni bırak elektrikli otomobili, et alamıyor Dün aklıma gelen teori, Erdoğan ile tokalaşmasıyla bozulan imajı tazelemek olabilir idi, fakat bir değil iki değil. Belli ki ilham aldığı bir karakter.