Nerelisiniz efendim?Yeni gelmis, misafir bir üyeye, böyle mi cevap veriyorsunuz beyefendi ? Ben siz turkleri daha misafirperver bilirdim oysaki.
Merak ediyorum bu Hurshit olayini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nerelisiniz efendim?Yeni gelmis, misafir bir üyeye, böyle mi cevap veriyorsunuz beyefendi ? Ben siz turkleri daha misafirperver bilirdim oysaki.
Merak ediyorum bu Hurshit olayini.
Serkan 'dır o
Combat master sana bi etek bi avuç da çekirdek verim git mahalle karılarıyla dedikodu yap.
Şurda 2 şey paylaşıp ağır abiye yatıyosun çakallıktan da geri kalmıyosun.
cabatli burada mod'luk yapıyorsun ama diğer user'e mayası bozuk diyene "thanks" atıyosun. Adil ol biraz.
ŞOK ŞOK ŞOK
IGNORE butonu artık size daha yakın. kolayca ignore edebilir, istemediğiniz kişilerinin mesajlarını okumayabilirsiniz! artık etek giymenize gerek de yok. nickin üzerine tıkla ve ignore et.
Yaptığınız tüm hakaretler adminlere gönderildi.
Forumun asıl sıkıntılı tarafı sinsi yapılanma. combat-master gibi sinan gibi aşağılık adamların her gelene gidene hakaret etmesi ama hiçbir uyarı almadan hatta mod'dan destek görmesi..
Hursid saçmalıyor olabilir, kendince teorileri var. ama sinsi planları yok. Ama Bunlar yapılanmış, ideolojilerini beğenmediklerini farklı taraflarından vurup moderator'u de fisleyip forumdan attırmaya çalışıyorlar. Cocukca bi amaç.
Defalarca yazdım, gereksiz tartışmalarda bulunmucam diye, hala nickimi alıntılayıp beni tartışmaya çekme amaçları ne olabilir?
Kim bu Serkan?
Ne anlatiyorsun sen ya, şu ağıza bak hele, aşağılık nefret kusma ağızı, bu forumda bu ağıza izin veriliyor ve yukarıda admin hayat dersi veriyor. Ey admin sen tarafsız değilsin ve bu tiplere kol kanat gererek artık mide bulandiriyorsunuz. Ya herkes edebini takinsin, ya hiç kimse takinmasin sen de karışma kimseye.
Ne anlatiyorsun sen ya, şu ağıza bak hele, aşağılık nefret kusma ağızı, bu forumda bu ağıza izin veriliyor ve yukarıda admin hayat dersi veriyor. Ey admin sen tarafsız değilsin ve bu tiplere kol kanat gererek artık mide bulandiriyorsunuz. Ya herkes edebini takinsin, ya hiç kimse takinmasin sen de karışma kimseye.
her arap erdo dedigimde kanina mi dokunuyor hahah. Bu agiz dedigin hangi agiz? zoruna mi gitti. Ataturk videosu var diye herhalde sinirlendin gene.
Nice music though. Don't forget to visit telegram, time to time.For six seconds I thought Iran has surpassed us in terms of tolerance, then I realized this dude had to flee the country to avoid death