Mr.Department
BANNED
- Reaction score
- 1
- Country
@1683 @Baybars Han ,''Ulke yonetimi'' orada devam edelim burda politika olmaz.
Sorry, all is mixed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bidaha oku iletimi,iyi oku.
@1683 @Baybars Han ,''Ulke yonetimi'' orada devam edelim burda politika olmaz.
Burada politika yasak.SAVAŞ bir hileden ibarettir,
Sinsi yavaş ama emin adımlarla ilerleyen,
Konjoktüre göre hareket eden,
Bilgiyi ve gücü kontrol eden,
Cesur ve yürekli olan,
SAVAŞI KAZANIR!
21. Y.Y. Muharebe ortamına Hoş Geldiniz...
Sen simdi buna gercekten inaniyormusun?SAVAŞ bir hileden ibarettir,
Sinsi yavaş ama emin adımlarla ilerleyen,
Konjoktüre göre hareket eden,
Bilgiyi ve gücü kontrol eden,
Cesur ve yürekli olan,
SAVAŞI KAZANIR!
21. Y.Y. Muharebe ortamına Hoş Geldiniz...
Pkk yanımızda devlet kurmuş sözü o kadar basit değil. Kahve ağdabı olanlar mümkün ise yorum yapmasın.Hahaha AB yi çökerttmis, pkkyi bitirmis. Vah vah vah. Allahım neden bizim ülkemize bu kadar çomar verdin.
PKK yanımızda devlet kurdu pkk bitmiş. Cahillikten son nokta.
saldırı zamanı
Komik olan nokta?
Boşver hiç vaktimi harcıyamam....Komik olan nokta?
sende haklısın sizin anlayacağınız düzeyde yazmalıydım. Saldırı size anlamanız için ağır geldi bombalı eylem demeliydim.Boşver hiç vaktimi harcıyamam....
Al bunu dinle güzel şarkı.
sende haklısın sizin anlayacağınız düzeyde yazmalıydım. Saldırı size anlamanız için ağır geldi bombalı eylem demeliydim.
son olarak bir analizim, tespitim var. bu istihbarat işlerinde, bir ülke ile ne kadar yakın olursan(diplomatik,askeri,istihbari) risk de o kadar artıyor.
Hey bro, I've been following the forum but i stopped commenting. I've been really busy this year and to be honest, i have lost interest in getting into online arguments . It is interesting reading the comments though; lots of fights . Anyway, i hope everyone is okay!@MrTopal27 ,welcome back bro,long time no see,where have you been?
Adamlar hiç olmadığı kadar güçlendi, tanklandı, tüfeklendi. bunları nasıl görmüyorsunuz ya. dünyanın en güçlü ülkesi tarafından şu anda destekleniyorlar.
Ama hayvan gibşi eleştirmek de haksızlık hak veriyorum akp'ye bu konuda. Bizim şansızlığımız dünyanın en güçlü devleti ile uğraşıyor olmamız. ypg-pkk destekleyen amerika değil. sadece almanya, sadece bir israil olsaydı o zaman işler çok farklı olurdu. Hamle sayımız artardı. alternatifler çoğalırdı.
Biz hiç hata yapmamamız gereken yerde çok büyük hatalar yaptık. Suriye politikasında yapılan hata bu ülkenin sonunu getirmez umarım.
Ahmet davutoğlu, stratejik derinliği yazarken, bunları ön görebildin mi?
Ve hala devlet olamadığımızı hala dinle imanla kitapla ülke yönetildiğini görüyorum. adamlar apacık pkkyı destekleyip, sokaklarında yürütüp bunları yaparken, sen git bir de almanya'ya binlerce pkk listesi ver. Bunu yapan da MİT. hiç mi bir b.k öğrenmediniz. Bu listeyi verirken gerçekten teslim alınacağını umuyorlar mıydı bu adamların? bir de adreslerini/adlarını/fotoraflarını vermişler. Bu neyin amacı? Caydırıcılığım var seni almanya'da bile bulurum diye almanlar'a gözdağı mı veriyorsun?
bak mossad napmış geçen, fransız ajanları, çift taraflı ajan yapmayı denemiş. ama başarısız olmuş. adamların uğraştığı şeylere bak.
son olarak bir analizim, tespitim var. bu istihbarat işlerinde, bir ülke ile ne kadar yakın olursan(diplomatik,askeri,istihbari) risk de o kadar artıyor.